Închide meniul

CM 2022 | Brazilia a schimbat portarul în timpul meciului cu Coreea de Sud! De ce l-a băgat Tite pe Weverton în locul lui Alisson

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 23:03

CM 2022 | Brazilia a schimbat portarul în timpul meciului cu Coreea de Sud! De ce l-a băgat Tite pe Weverton în locul lui Alisson

Brazilia a schimbat portarul în timpul meciului cu Coreea de Sud

Momentul schimbării lui Alisson cu Weverton / Profimedia

Brazilia a schimbat portarul în timpul meciului cu Coreea de Sud. Selecționerul Tite l-a băgat pe Weverton în locul lui Alisson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 80, la scorul de 4-1 pentru Brazilia, Tite l-a scos din poartă pe titularul Alisson și l-a introdus pe Weverton, a treia soluție pentru acest post, după Ederson.

CM 2022 | Brazilia a schimbat portarul în timpul meciului cu Coreea de Sud

Weverton era singurul jucător al Braziliei care nu jucase niciun minut pentru Brazilia la CM 2022. Tite a recurs la schimbare ca toți jucătorii săi din lot să aibă minute la Mondial.

Weverton evoluează în campionatul intern al Braziliei, la Palmeiras. În vârstă de 34 de ani, acesta și-a petrecut întreaga carieră doar în tara natală.

Pentru Weverton a fost al nouălea meci disputat la naționala Braziliei. A debutat în 2017.

Reclamă

Neymar a scris istorie în meciul Brazilia – Coreea de Sud

Neymar a scris istorie în meciul Brazilia – Coreea de Sud, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Starul de 30 de ani a marcat al doilea gol al meciului, din penalty, și a intrat într-o ierarhie selectă, alături de legendarii Pele și Ronaldo.

Grație golului înscris în această seară, Neymar a devenit al 3-lea jucător brazilian care înscrie la 3 ediții diferite ale Campionatului Mondial. Pele și Ronaldo mai reușiseră această performanță în tricoul sud-americanilor.

Neymar a bifat golul cu numărul 76 pentru naționala Braziliei, în 123 de apariții.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilia s-a calificat în sferturi la CM 2022

Reprezentativa Braziliei a învins, luni, cu scorul de 4-1, selecţionata Coreei de Sud, şi s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială.

Pentru Brazilia au marcat Vinicius (7), Neymar (13 – penalti), Richarlison (29) şi Paqueta (36), iar pentru Coreea de Sud a punctat Paik (76).

Brazilia: Alisson (Weverton ’80) – Eder Militao (Dani Alves ‘ 63), Marquinhos, Thiago Silva, Danilo (Bremer ’72) – Casemiro, Paqueta – Raphinha, Neymar (Rodrygo ’81), Vinicius (Martinelli ’74)- Richarlison.

Coreea de Sud: Kim Seung-gyu – Kim Moon-hwan, Kim Min-jae, Kim Young-gwon, Kim Jin-su (Hong Chul ’46) – Jung Woo-young (Son-Jun Ho ’46), Hwang In-beom (Paik Seung-Ho ’65)- Hwang Hee-chan, Lee Jae-sung (Lee Kan-In ’74), Son Heung-min – Cho Gue-sung (Hwang Ui-Jo ’80).

Recomandări
  • Brazilia a schimbat portarul în timpul meciului cu Coreea de Sud
  • De ce l-a băgat Tite pe Weverton în locul lui Alisson

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și