Închide meniul

CM 2022 | Brazilia – Serbia 2-0! Richarlison a reuşit o „dublă” de senzaţie, cu un gol fabulos din foarfecă! Sud-americanii, debut în forţă la Campionatul Mondial din Qatar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 20:55 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 16:30

CM 2022 | Brazilia – Serbia 2-0! Richarlison a reuşit o „dublă de senzaţie, cu un gol fabulos din foarfecă! Sud-americanii, debut în forţă la Campionatul Mondial din Qatar

Brazilia - Serbia 2-0! Richarlison a reuşit o "dublă" de senzaţie

Richarlison, după golul reuşit în Brazilia - Serbia/ Profimedia

Brazilia – Serbia 2-0! Partida din prima etapă a Grupei G de la Campionatul Mondial, a fost în format live text, pe AS.ro. Sud-americanii au debutat cu dreptul la turneul final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia şi-a respectat statutul de principală favorită a Campionatului Mondial, şi a câştigat primul meci din Qatar. Sud-americanii au trecut fără emoţii de Serbia, scor 2-0, după „dubla” de senzaţie reuşită de Richarlison.

Brazilia – Serbia 2-0

Scorul a fost deschis de Riharlison, în minutul 62. Atacantul lui Tottenham a profitat de un balon, care a ricoşat după şutul expediat de Alex Sandro. Vârful nu a stat pe gânduri, şi a puncta fără emoţii din faţa portţii.

Ulterior, în minutul 73, Richarlison a reuşit „dubla”, după o execuţie magistrală! Brazilianul a puncta printr-o execuţie de vis, din foarfecă, şi astfel a securizat victoria naţionalei sale!

Final! Brazilia – Serbia 2-0! Sud-americanii au debutat cu o victorie categorică la Campionatul Mondial din Qatar! Richarlison i-a adus toate cele trei puncte selecţionerului Tite, printr-o „dublă” de senzaţie!

Reclamă

Min. 81: Ocazie Brazilia! Casemiro a şutat periculos, iar balonul trimis de starul lui Manchester United a zguduit bara transversală a sârbilor!

Min. 73: GOOOL Brazilia! Richarlison a reuşit un gol fabulos din foarfecă. Vinicius, pasă cu exteriorul pentru starul lui Tottenham, acesta a preluat şi a reluat din foarfecă.

Min. 62: GOOOL Brazilia! Richarlison a împins în poartă mingea respinsă de portarul sârbilor. Vinicius, contribuţie decisivă la gol după ce şutul său a fost respins de V. Milinkovic-Savic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: BARĂ Brazilia! Alex Sandro a trimis mingea în bară, cu un şut senzaţional de la 30 de metri.

Min. 45+1: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ!

Min. 41: Ocazie Brazilia! Vinicius a trimis un balon puţin pe lângă poarta sârbilor, dintr-o poziţie ideală!

Min. 35: Ocazie Brazilia! Raphinha ratează o şansă uriaşă, după ce a beneficiat de o pasă perfectă din partea lui Paqueta!

Min. 14: Ocazie Brazilia! Neymar încearcă poarta din corner, însă portarul sârb respinge peste bara transversală.

Min. 1: Începe meciul dintre Brazilia şi Serbia!

Echipele de start: 

Reclamă

Brazilia: Alisson – Danilo, T. Silva, Marquinhos, Alex Sandro – Casemiro – Paqueta, Neymar – Raphinha, Richarlison, Vinicius Junior
Rezerve: Antony, Bremer, Guimaraes, Alves, Ederson, Ribeiro, Fabinho, Fred, Jesus, Martinelli, Militao, Pedro, Rodrygo, Telles, Weverton
Selecționer: Tite

Serbia: V. Milinkovic-Savic – Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic – Zivkovic, Lukic, Gudelj, Mladenovic, S. Milinkovic-Savic – Tadic, A. Mitrovic
Rezerve: Babic, Djuricic, Dmitrovic, Erakovic, Grujic, Ilic, Jovic, Kostic, Lazovic, Maksimovic, S. Mitrovic, Racic, Radonjic, Rajkovic, Vlahovic
Selecționer: Dragan Stojkovic

Brazilia – Serbia este unul dintre cele mai aşteptate dueluri din prima etapă a grupelor Campionatului Mondial. Brazilienii au venit motivaţi în Qatar, după ce la ultimul turneu final mondial au fost eliminaţi în sferturi. Ultimul succes mondial al sud-americanilor a avut loc în urmă cu 20 de ani, la turneul final din 2002.

De cealaltă parte, Serbia poate furniza surpriza, fiind o naţională care-şi propune să iasă din grupele turneului final mondial. În Grupa G, alături de sârbi şi brazilieni, se mai află Elveţia şi Camerun.

Brazilia şi Serbia au mai împărţit grupa şi la Cupa Mondială din 2018. În meciul respectiv, sud-americanii au învins cu scorul de 2-0. Sârbii nu au reuşit să treacă de grupe, pe doi clasându-se Elveţia.

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Neymar a transmis un mesaj de luptă, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la PSG a declarat că va da totul pe teren în timpul turneului final, care ar putea fi ultimul din cariera sa.

Neymar s-a declarat pregătit de Cupa Mondială din Qatar, şi susţine că va presta un joc de totul sau nimic. Brazilianul a făcut şi un anunţ îngrijorător, şi susţine că turneul final ce va debuta la sfârşitul acestei luni ar putea fi ultimul din cariera sa, având în vedere că selecţionerul Tite va fi schimbat.

„Voi juca de parcă e ultima. Vorbesc mereu cu tatăl meu, îmi spune să joc fiecare merci de parcă ar fi ultimul, pentru că nu știu ce se poate întâmpla mâine.

Nu pot garanta că voi mai participa la altă Cupă Mondială, sincer nu știu. Poate va mai fi alta, poate nu. Depinde.

Va fi o schimbare a selecționerului și nu știu dacă noului antrenor îi va plăcea de mine”, a declarat Neymar, pentru ESPN.

Recomandări
  • Brazilia – Serbia 2-0
  • Sud-americanii, debut de vis în Qatar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și