Închide meniul

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar: „Voi juca de parcă va fi ultimul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 19:13

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar: „Voi juca de parcă va fi ultimul

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Neymar, într-un meci pentru Brazilia/ Profimedia

Neymar a transmis un mesaj de luptă, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la PSG a declarat că va da totul pe teren în timpul turneului final, care ar putea fi ultimul din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar face parte din lotul de 26 de jucători ai Braziliei, pentru Campionatul Mondial din Qatar, turneu care va debuta pe 20 noiembrie. Brazilienii se află în Grupă G, alături de Serbia, Elveţia şi Camerun.

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Neymar s-a declarat pregătit de Cupa Mondială din Qatar, şi susţine că va presta un joc de totul sau nimic. Brazilianul a făcut şi un anunţ îngrijorător, şi susţine că turneul final ce va debuta la sfârşitul acestei luni ar putea fi ultimul din cariera sa, având în vedere că selecţionerul Tite va fi schimbat.

„Voi juca de parcă e ultima. Vorbesc mereu cu tatăl meu, îmi spune să joc fiecare merci de parcă ar fi ultimul, pentru că nu știu ce se poate întâmpla mâine.

Nu pot garanta că voi mai participa la altă Cupă Mondială, sincer nu știu. Poate va mai fi alta, poate nu. Depinde.

Reclamă

Va fi o schimbare a selecționerului și nu știu dacă noului antrenor îi va plăcea de mine”, a declarat Neymar, pentru ESPN.

Lui Neymar i-a „picat” fața când a auzit numele unui jucător convocat la naționala Braziliei pentru Cupa Mondială

Lui Neymar i-a „picat” fața când a auzit numele unui jucător convocat la naționala Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar. Este vorba despre Gabriel Martinelli, atacantul de 21 de ani de la Arsenal. Neymar a părut complet uluit de faptul că selecționerul Tite l-a inclus pe Martinelli în lot, pentru turneul final din această iarnă.

Neymar a urmărit în direct conferința de presă a lui Tite, în cadrul căreia selecționerul Braziliei a anunțat lotul de jucători cu care va merge la Campionatul Mondial din Qatar, programat în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Starul lui PSG s-a filmat în timp ce urmărea conferința, împreună cu fiul său. Inițial, atacantul de 30 de ani a zâmbit larg când a auzit numele lui Gabriel Jesus, de la Arsenal. Apoi, când a fost rostit numele lui Gabriel Martinelli, colegul lui Jesus de pe Emirates, fața lui Neymar s-a schimbat complet.

Zâmbetul lui Neymar aproape că s-a „evaporat”, iar ochii săi s-au mărit vizibil, în semn de mare uimire. Ulterior, la conferință a fost strigat și numele lui Neymar. Starul lui PSG s-a bucurat alături de fiul său.

Brazilia şi-a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Brazilia a anunţat pentru Cupa Mondială din Qatar, acolo unde ţinteşte al 6-lea titlu mondial. Din lot nu lipsesc nici superstarurile Neymar sau Vinicius Junior.

Portari: Alisson (30 de ani, Liverpool), Ederson (29 de ani, Manchester City), Weverton (34 de ani, Palmeiras)

Fundași: Danilo (31 de ani, Juventus), Dani Alves (39 de ani, UNAM Pumas), Thiago Silva (38 de ani, Chelsea), Marqinhos (28 de ani, PSG), Eder Militao (24 de ani, Real Madrid), Bremer (25 de ani, Juventus), Alex Sandro (31 de ani, Juventus), Alex Telles (29 de ani, Sevilla)

Mijlocaşi: Casemiro (30 de ani, Manchester United), Fabinho (29 de ani, Liverpool), Fred (29 de ani, Manchester United), Bruno Guimaraes (24 de ani, Newcastle), Lucas Paqueta (25 de ani, Wet Ham), Everton Ribeiro (33 de ani, Flamengo)

Atacanți: Neymar (30 de ani, PSG), Vinicius (22 de ani, Real Madrid), Rodrygo (21 de ani, Real Madrid), Gabriel Jesus (25 de ani, Arsenal), Richarlison (25 de ani, Tottenham), Pedro (25 de ani, Flamengo), Martinelli (21 de ani, Arsenal)

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și