Închide meniul

CM 2022 | Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă: „Și eu aș fi supărat! E cel mai faimos om din sport!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 12:22

CM 2022 | Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă: „Și eu aș fi supărat! E cel mai faimos om din sport!

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1 / Profimedia

CM 2022 | Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernandes a reacționat prompt, explicând că și el ar fi supărat dacă ar fi rezervă în timpul unei partide de asemenea calibru.

CM 2022 | Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Cristiano Ronaldo a fost introdus pe final, în minutul 76, iar la final a plecat direct la vestiare, fără să mai sărbătorească alături de coechipieri și suporteri.

Bruno Fernandes spune că îi înțelege supărarea lui CR7 și l-a etichetat pe atacantul de 37 de ani drept „cel mai faimos sportiv din lume”.

„Crezi că există cineva căruia să îi place să fie pe bancă? Nu cred că Cristiano a fost fericit. Dacă selecţionerul m-ar lăsa pe bancă la meciul următor, și eu aş fi supărat.

Reclamă

Cristiano își face treaba, își face partea și este fericit pentru rezultat deoarece este obiectivul tuturor să ajungem cât mai departe posibil.

Când Cristiano joacă şi echipa pierde, toată lumea vorbeşte despre el. Este cel mai faimos jucător din lume. Nimeni nu e mai faimos decât el în sport. Din sport, nu doar din fotbal”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de Football Daily.

Portugalia se va duela cu Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1

S-a aflat ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Atacantul lusitan a început ca rezervă duelul din Qatar, fiind aruncat în luptă de Fernando Santos abia în minutul 76, la scorul de 5-1.

A fost primul meci din fazele eliminatorii ale unui turneu final în care Ronaldo începe pe bancă la naționala Portugaliei, după 14 ani. Ultima oară s-a întâmplat la EURO 2008, când atacantul avea 23 de ani.

Cristiano Ronaldo a fost vizibil nemulțumit de faptul că n-a început ca titular partida cu Elveția, așa cum se întâmplase în precedentele 3 confruntări de la Campionatul Mondial din Qatar, în faza grupelor.

La finalul meciului cu Elveția, în mediul online au apărut mai multe imagini cu CR7 în timp ce pleacă la vestiare de unul singur, în timp ce restul coechipierilor săi rămân pe teren și se duc să sărbătorească victoria alături de fani.

Ronaldo a plecat „glonț” de pe teren, grăbit, oferind dovada clară că decizia lui Fernando Santos de a-l lăsa pe bancă îl nemulțumește teribil.

În ciuda faptului că n-a început ca titular, Ronaldo s-a arătat bucuros pentru calificarea naționalei sale în sferturile de finală, unde lusitanii vor da piept cu Maroc.

Reclamă

Postarea lui Cristiano Ronaldo, de pe Instagram, a adunat peste 7 milioane de aprecieri în câteva ore.

„O zi extraordinară pentru Portugalia, în urma unui rezultat istoric obținut în cea mai mare competiție fotbalistică din lume. O demonstrație de lux reușită de o echipă tânără și plină de talent. Felicitări naționalei noastre. Visul este viu! Luptăm până la capăt! Haide, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și