Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Bucuria incredibilă a mamei unui fotbalist canadian, în momentul în care acesta a debutat la Cupa Mondială, a devenit virală: „Mulţumesc, Dumnezeule!”

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 10:38

Reclamă
CM 2022 | Bucuria incredibilă a mamei unui fotbalist canadian, în momentul în care acesta a debutat la Cupa Mondială, a devenit virală: „Mulţumesc, Dumnezeule!

CM 2022 | Bucuria incredibilă a mamei unui fotbalist canadian, în momentul în care acesta a debutat la Cupa Mondială, a devenit virală

Colaj Sam Adekugbe şi mama Dee / Profimedia Images şi Twitter

CM 2022 | Bucuria incredibilă a mamei unui fotbalist canadian a devenit virală! Aceasteia nu i-a venit să creadă când şi-a văzut fiul debutând la o ediţie de campionat mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 74 al meciului Belgia – Canada 1-0, Sam Adekugbe a fost trimis pe teren în locul lui Richie Laryea. Mama lui Sam, Dee, a sărbătorit cum se cuvine performanţa fiului său.

CM 2022 | Bucuria incredibilă a mamei unui fotbalist canadian

„Fiul mei este la Cupa Mondială! Fiul meu este la Cupa Mondială! Îţi mulţumesc, Dumnezeule!”, a strigat mama Dee, sărind în sus de bucurie pentru reuşita lui Sam.

Din păcate pentru Sam Adekugbe, Belgia a fost echipa învingătoare. Asta chiar dacă selecţionata Canadei a jucat senzaţional în prima repriză, în care a ratat şi un penalty, la 0-0.

Reclamă
Reclamă 4

Selecționerul Canadei nu s-a mai putut abține

John Herdman, selecționerul Canadei, nu s-a mai putut abține după înfrângerea cu Belgia, scor 0-1, din prima rundă de la Campionatul Mondial din Qatar. Herdman a dezvăluit la conferința de presă ce le-a transmis jucătorilor după partida de miercuri seară, iar reacția sa a devenit virală în timp record.

Naționala Canadei i-a pus mari probleme Belgiei și chiar putea să preia conducerea pe tabelă în debutul meciului. Alphonso Davies a ratat un penalty în minutul 11. Thibaut Courtois i-a ghicit intenția și a păstrat poarta intactă.

John Herdman este convins că elevii săi vor învinge Croația în următorul meci. Din acest motiv, tehnicianul canadienilor a făcut un anunț total neașteptat, semi-cenzurat, la conferința de presă.

Reclamă

„Sunt mândru de prestația jucătorilor, însă trebuia să obținem cele trei puncte în acest prim meci. Am avut multe ocazii, dar le-am ratat. Obiectivul era să fim pe primul loc după acest meci, am avut multe șanse.

Le-am spus jucătorilor că merită să fie aici și că vom merge și vom ‘F’ Croația în următorul meci. Atât de simplu este!”, a declarat John Herdman, citat de ESPN.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

17:22

„Tâmpenie colosală!” Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

16:32

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat
Citește și