Închide meniul

CM 2022 | Selecționerul Canadei nu s-a mai putut abține, după înfrângerea la limită cu Belgia: „Acum vom merge și vom ‘F’ Croația!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 noiembrie 2022, 9:22

CM 2022 | Selecționerul Canadei nu s-a mai putut abține, după înfrângerea la limită cu Belgia: „Acum vom merge și vom F Croația!

John Herdman a făcut un anunț uluitor, după Belgia - Canada 1-0

John Herdman a făcut un anunț uluitor, după Belgia - Canada 1-0 / Profimedia

John Herdman, selecționerul Canadei, nu s-a mai putut abține după înfrângerea cu Belgia, scor 0-1, din prima rundă de la Campionatul Mondial din Qatar. Herdman a dezvăluit la conferința de presă ce le-a transmis jucătorilor după partida de miercuri seară, iar reacția sa a devenit virală în timp record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala Canadei i-a pus mari probleme Belgiei și chiar putea să preia conducerea pe tabelă în debutul meciului. Alphonso Davies a ratat un penalty în minutul 11. Thibaut Courtois i-a ghicit intenția și a păstrat poarta intactă.

CM 2022 | Selecționerul Canadei nu s-a mai putut abține, după înfrângerea la limită cu Belgia

Belgienii s-au impus în cele din urmă cu 1-0, după golul marcat de Michy Batshuayi în minutul 44. Selecționerul Canadei consideră că echipa sa ar fi trebuit să câștige cele 3 puncte, ținând cont de ocaziile ratate.

John Herdman este convins că elevii săi vor învinge Croația în următorul meci. Din acest motiv, tehnicianul canadienilor a făcut un anunț total neașteptat, semi-cenzurat, la conferința de presă.

„Sunt mândru de prestația jucătorilor, însă trebuia să obținem cele trei puncte în acest prim meci. Am avut multe ocazii, dar le-am ratat. Obiectivul era să fim pe primul loc după acest meci, am avut multe șanse.

Reclamă

Le-am spus jucătorilor că merită să fie aici și că vom merge și vom ‘F’ Croația în următorul meci. Atât de simplu este!”, a declarat John Herdman, citat de ESPN.

Croația și Canada se vor duela pe 27 noiembrie, de la ora 18:00, iar meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În celălalt meci din grupa F, din prima etapă, Maroc și Croația au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Cum arată grupa F de la Cupa Mondială:

1. Belgia 3p
2. Croația 1p
3. Maroc 1p
4. Canada 0p

Kevin de Bruyne, uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0

Kevin de Bruyne s-a arătat uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0. „Diavolii” s-au chinuit teribil în partida din grupa F, iar mijlocașul de 31 de ani a recunoscut că el și coechipierii săi au avut o prestație mult sub așteptări.

Canada putea să deschidă scorul în minutul 11, dar Alphonso Davies a ratat un penalty. Belgia a înscris unicul gol al partidei pe finalul primei reprize, prin Michy Batshuayi.

Belgia a continuat să sufere după pauză, iar Canada a ratat mai multe șanse să restabilească egalitatea. În cele din urmă, naționala lui Roberto Martinez s-a impus cu 1-0, la debutul la Campionatul Mondial, dar jucătorii săi nu s-au bucurat pe deplin de victorie.

Cel mai sincer discurs a venit din partea lui Kevin de Bruyne. Starul belgian a fost desemnat „omul meciului”, iar la interviu a mărturisit că nu înțelege cum a fost luată această decizie.

Reclamă

„Nu am jucat suficient de bine astăzi. Nu știu de ce am primit premiul pentru ‘omul meciului’. Poate datorită numelui meu. Vreau să felicit Canada. Nu am reușit să ieșim din pressingul lor, nu am făcut un meci bun, inclusiv eu, însă am găsit un mod să câștigăm”, a declarat Kevin de Bruyne, după Belgia – Canada 1-0, citat de Daily Mail.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și