Închide meniul

CM 2022 | Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi: „Nenorocitule! Până acum îmi scriai în privat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 10:37

CM 2022 | Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi: „Nenorocitule! Până acum îmi scriai în privat!

Canelo Alvarez a pus "tunurile" și pe Sergio Aguero

Canelo Alvarez a pus "tunurile" și pe Sergio Aguero / Profimedia

Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi. Boxerul mexican s-a dezlănțuit pe rețelele sociale, la adresa starurilor argentiniene. Totul a pornit de la o filmare din vestiarul naționalei Argentinei, de la finalul meciului cu Mexic, câștigat de „Pume” cu 2-0 la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Canelo Alvarez l-a amenințat cu bătaia pe Lionel Messi pentru un gest făcut în vestiar. Pugilistul sud-american susține că starul argentinian ar fi călcat intenționat un tricou al Mexicului, aflat pe podea.

CM 2022 | Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi

„Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a „tunat” Canelo Alvarez, pe contul de Twitter.

Printre cei care au sărit în apărarea lui Lionel Messi se numără și Sergio Aguero.

„Nici nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un joc”, a fost răspunsul fostului atacant de la Manchester City.

Reclamă

Canelo Alvarez nu l-a iertat nici pe Aguero și l-a desființat în mediul online.

„Și tu, nenorocitule? Până acum îmi scriai în privat mesaje, acum plângi. Nu fi ipocrit, nenorocitule! Aguero mereu scrie ceva în public și altceva în mesajele private. Eu sunt cine sunt și nu îmi pasă ce spun ceilalți”, a scris Canelo Alvarez, pe contul de Twitter.

Potrivit cotidianului Marca, mulți fani din box se tem ca nu cumva Canelo Alvarez să sufere de encefalopatie cronică traumatică (CTE), cauzată de numeroasele lovituri încasate la cap de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

„Canelo boxează la nivel profesionist de peste 15 ani, iar până acum a încasat nenumărate lovituri la nivelul capului. Din nefericire, o persoană nu poate afla dacă are CTE până când moare”, a notat cotidianul Marca.

Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic, de la Cupa Mondială din Qatar

În vestiarul argentinienilor a fost o adevărată fiesta după victoria cu Mexic, scor 2-0. Lionel Messi și Enzo Fernandez au marcat golurile „Pumelor”, în minutele 64 și 87.

Jucătorii au cântat și au dansat, chiar și Lionel Messi sărind de bucurie după meciul pe care l-a decis cu un gol și un assist.

Reacția de la vestiar ne arată ce presiune au avut pe umeri Messi și compania înainte de duelul cu mexicanii. Fără o victorie, șansele la optimi ar fi fost compromise serios. Acum, un succes cu Polonia îi poate transforma în câștigătoarea grupei.

Messi a fost la înălțime și pe gazon, după fluierul de final. Acesta a fost un adevărat şef de galerie şi a cântat împreună cu coechipierii şi miile de fani argentinieni. Messi a cântat cu patos alături de suporteri după meciul care o menţine pe Argentina în cursa pentru calificarea în optimile de finale ale Cupei Mondiale.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și