Închide meniul
VIDEO

CM 2022 Ce au putut să cânte jucătorii Argentinei în vestiar despre Kylian Mbappe după hat-trick-ul francezului din finala Cupei Mondiale

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2022, 8:20

CM 2022 Ce au putut să cânte jucătorii Argentinei în vestiar despre Kylian Mbappe după hat-trick-ul francezului din finala Cupei Mondiale cu siguranță nu îi va pica bine starului lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionii mondiali nu au mai ținut cont de nimic la bucuria din vestiare și, în timp ce sărbătoreau victoria uriașă împotriva Franței, au avut un moment nepotrivit legat de golgheterul Campionatului Mondial din Qatar.

CM 2022 Ce au putut să cânte jucătorii Argentinei în vestiar despre Kylian Mbappe

”Shhh, un moment de reculegere pentru Mbappe, care e mort”, au cântat colegii lui Lionel Messi de la naționala Argentinei. Asta după ce francezul i-a terorizat pe finalul meciului, cu cele trei goluri marcate. Tonul l-a dat chiar Emiliano Martinez.

Intră aici pentru a vedea imaginile!

Mbappe a fost devastat de eșecul din finala cu Argentina. El a fost cu greu consolat pe teren de președintele Macron și de portarul pe care l-a învins de patru ori, Emiliano Martinez.

Reclamă

Mesajul lui Neymar pentru Messi, după Argentina – Franţa

Chiar dacă a plâns în hohote după eliminarea în sferturile de finală, Neymar nu a uitat de colegul și bunul său prieten. Asta chiar dacă cel învins a fost un alt coleg de la PSG, Kylian Mbappe.

”Felicitări, fratele meu!”, a fost mesajul scurt al lui Neymar, care a postat pe Facebook o poză cu Lionel Messi cu mâna pe Cupa Mondială, în momentul în care primea premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final.

Nu este prima oară când Neymar are o asemenea reacție. În 2021, când Argentina a câștigat Copa America în fața Braziliei, pe Maracana, Neymar și-a șters lacrimile și a mers printre argentinieni pentru a se îmbrățișa zeci de secunde cu prietenul său.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe i-a “suflat” lui Lionel Messi titlul de golgheter

Kylian Mbappe a pierdut finala Campionatului Mondial din Qatar, dar i-a “suflat” lui Lionel Messi titlul de golgheter. Argentina a cucerit cel mai râvnit trofeu din istoria fotbalului după ce a învins Franța, la loviturile de departajare.

Chiar dacă lumina reflectoarelor a căzut pe Lionel Messi după câștigarea Campionatului Mondial, Kylian Mbappe nu va pleca acasă cu mâna goală. Francezul a ieșit golgheterul turneului din Qatar și a fost premiat cu “Gheata de Aur” a turneului.

Kylian Mbappe a încheiat Campionatul Mondial din 2022 cu 8 goluri marcate, excluzând loviturile de departajare. 3 dintre ele au venit chiar în finala cu Argentina. Atacantul de 23 de ani a punctat în minutele 80, 81 și 118.

De cealaltă parte, Lionel Messi a înscris 7 goluri și a încheiat pe locul 2 în clasamentul marcatorilor de la Mondialul din Qatar. Căpitanul Argentinei și-a trecut în cont o “dublă” în finala cu Franța, în minutele 23 și 109.

Locul 3 din ierarhia golgheterilor a fost împărțit de Julian Alvarez și Olivier Giroud, cu câte 4 goluri.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și