Închide meniul

CM 2022 | Ce surprize au pregătit FIFA și Qatar pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 15:27

CM 2022 | Ce surprize au pregătit FIFA și Qatar pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale

Ce au pregătit FIFA și Qatar pentru ceremonia de deschidere de la Cupa Mondială 2022

Qatar, Cupa Mondială / Profimedia

FIFA și Qatar le-au pregătit suporterilor surprize fabuloase pentru ceremonia de deschidere de la Cupa Mondială 2022. Iată ce îi așteaptă pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022, organizată în colaborare de Qatar și FIFA, va începe cu o oră și 20 de minute înainte de meciul de deschidere, Qatar – Ecuador, ora 18:00, ora României.

CM 2022 | Ce au pregătit FIFA și Qatar pentru ceremonia de deschidere de la Cupa Mondială 2022

Artistul qatarez Fahad Al-Kubaisi și vocalistul trupei BTS Jungkook vor interpreta piesa „Dreamers” și vor înțreține atmosfera timp de 30 de minute. Ulterior, ambasadorul FIFA Ghanin Al Muftah și cântăreața qarateză Dana vor susține un discurs despre „incluziune și diversitate”.

„Tema ceremoniei de deschidere este întâlnirea întregii omeniri și reducerea diferențelor prin umanitate, respect și incluziune. Fotbalul ne permite să ne reunim ca un singur trib, iar Pământul este cortul în care trăim cu toții”, se arată într-un comunicat al FIFA.

Fanii prezenți în Qatar sunt îndemnați să vină la stadion cu o oră și jumătate înainte de startul meciului.

Reclamă

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte cu personalităţi precum Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Rod Stewart nu a dorit să cânte în Qatar

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor, care îşi doreau să îl aducă în Qatar pentru a cânta la Campionatul Mondial. Starul în vârstă de 77 de ani nu a fost tentat să îi dea curs.

Starul rock a dezvăluit presei britanice că a renunţat la un milion de dolari. Nu şi-a dorit să cânte la turneul final la care se va disputa între 20 noiembrie şi 18 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni„, a declarat cântăreţul pentru The Times, citat de news.ro. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia”.

Dua Lipa: „Vizitez Qatar când își va îndeplini promisiunile!”

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”, a scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Recomandări
  • Ce surprize au pregătit FIFA și Qatar pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2022
  • Ce îi așteaptă pe fani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și