Închide meniul

CM 2022 | Cosmin Olăroiu, prezent la meciul de deschidere de la Cupa Mondială: „Sunt surprins!”. Cine crede că va câștiga marele trofeu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 17:48

CM 2022 | Cosmin Olăroiu, prezent la meciul de deschidere de la Cupa Mondială: „Sunt surprins!. Cine crede că va câștiga marele trofeu

Cosmin Olăroiu este prezent la Campionatul Mondial din Qatar

Cosmin Olăroiu este prezent la Campionatul Mondial din Qatar / TVR

Cosmin Olăroiu este prezent la meciul de deschidere de la Cupa Mondială, dintre Qatar și Ecuador. Antrenorul român, de la Sharjah FC, s-a arătat surprins de cum au gestionat organizatorii arabi pregătirea turneului final desfășurat în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Olăroiu consideră că acest Campionat Mondial „a deschis ușile lumii arabe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Qatar – Ecuador se joacă astăzi, de la ora 18:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

CM 2022 | Cosmin Olăroiu, prezent la meciul de deschidere de la Cupa Mondială din Qatar

Cosmin Olăroiu locuiește în zona Golfului de 15 ani, motiv pentru care nu putea să lipsească de la meciul de deschidere de la Cupa Mondială din Qatar.

„Fotbalul e al tuturor!”, a exclamat fostul antrenor din Ghencea, când a fost întrebat despre valul uriaș de critici care i-a lovit pe organizatorii din Qatar.

Cosmin Olăroiu a oferit și un pronostic pentru turneul final. Tehnicianul de 53 de ani mizează pe Anglia pentru câștigarea trofeului suprem.

Reclamă

„Cred că, după cel disputat în Africa, a deschis uşile şi lumii arabe. Chiar aproape nu mai recunoşteam nimic din ce ştiam eu aici. E admirabil că o ţară a putut construi atâtea pentru un Campionat Mondial.

Atunci când o ţară primeşte organizarea, toţi ceilalţi suferă. E normal să apară aceste contestaţii, au fost ţări puternice în cursă. Fotbalul e al tuturor şi trebuie să fie peste tot în lume. Iată că fotbalul arab a crescut, s-au schimbat lucrurile aici.

E de admirat, eu trăind şi aici, văzând lucrurile pas cu pas şi ştiind ce îşi doreau să facă, sunt şi eu surprins. Însă cred că acest Campionat Mondial este cel mai important pentru Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cine crezi că va câștiga Campionatul Mondial?) E foarte greu, pentru că valorile sunt foarte apropiate. Orice mic amănunt poate face diferenţa. Cred eu că sunt echipe care pleacă favorite, Brazilia, Argentina, Germania, dar cred că Anglia poate să facă o surpriză plăcută. Apar mereu jucători noi în echipa Franţei (n.r. – după pierderea lui Karim Benzema)”, a spus Cosmin Olăroiu, pentru TVR.

CM 2022 | Atmosferă unică la festivitatea de deschidere de la Cupa Mondială din Qatar

Atmosferă unică la festivitatea de deschidere de la Cupa Mondială. Țara gazdă, Qatar, și Ecuador joacă în primul meci al turneului final, pe stadionul Al Bayt. Cu aproape două ore înaintea fluierului de start, tribunele erau deja pline cu fani veniți din întreaga lume.

60.000 de de spectatori au urmărit live festivitatea de deschidere superbă pusă în scenă de organizatori.

Celebrul actor american, Morgan Freeman, a fost vocea spectacolului, cu un discurs puternic în începutul festivității. Au urmat apoi o mulțime de surprize, chiar pe gazon: jocuri de lumini în tot stadionul, cămile plimbate printre sute de dansatori și zeci de steaguri fluturate la unison.

În boxele arenei din Al Khor au răsunat piesele care au făcut furori la precedentele turnee finale, precum „Waka waka” și „Wavin’ flag”, cântate de Shakira, respectiv K’naan.

Reclamă

De asemenea, organizatorii au afișat mascotele renumite de la fostele Campionate Mondiale, în dimensiuni mari.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial din Qatar

CM 2022. Cum arată cele opt grupe şi care este programul complet al celei mai importante competiţii la nivel mondial!

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, Ţara Galilor
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, Australia
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, Costa Rica
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și