Închide meniul

CM 2022 | Qatar – Ecuador 0-2. Enner Valencia, „dublă” de senzație în meciul de deschidere de la Cupa Mondială!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2022, 20:00 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 17:55

CM 2022 | Qatar – Ecuador 0-2. Enner Valencia, „dublă de senzație în meciul de deschidere de la Cupa Mondială!

Enner Valencia, dezlănțuit în meciul de deschidere de la Cupa Mondială

Enner Valencia, dezlănțuit în meciul de deschidere de la Cupa Mondială / Profimedia

CM 2022 | Qatar – Ecuador 0-2, a fost meciul de deschidere de la Campionatul Mondial 2022. A putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Un român a fost implicat în prima partidă de la Mondiale. Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă la prima confruntare de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enner Valencia a fost MVP-ul partidei. Atacantul Ecuadorului a reuşit o „dublă” în minutele 16 şi 31.

CM 2022 | Qatar – Ecuador 0-2

Min. 90: Final de meci! Ecuador a câştigat fără emoţii primul meci de la Campionatul Mondial 2022.

Min. 31: GOOOOL Ecuador! Enner Valencia face dubla, cu o lovitură de cap. Angelo Preciado a centrat ideal, iar atacantul de 33 de ani a reluat imparabil.

Min. 16: GOOOOL Ecuador! Enner Valencia înscrie de la 11 metri, cu un șut plasat în stânga portarului.

Reclamă

Min 15. Penalty pentru Ecuador! Enner Valencia a fost faultat în careu de portarul Qatarului, Al Sheeb, iar arbitrul central Daniele Orsato a arătat punctul cu var.

Min 3. Golul Ecuadorului, anulat de VAR! Enner Valencia a trimis în plasă cu o lovitură de cap, după un assist din semi-foarfecă oferit de Felix Torres. În cele din urmă, golul a fost anulat de VAR, pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO

Enner Valencia
Enner Valencia a înscris în meciul de deschidere de la CM 2022, dar golul a fost anulat cu VAR / Captură TVR

Istvan Kovacs, la loc de cinste la meciul de deschidere din Qatar! Arbitrul român este al 4-lea oficial din brigada de la meciul Qatar – Ecudor.

Istvan Kovacs, al 4-lea oficial la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial / Captură TVR

Min 1. A început meciul de deschidere de la Campionatul Mondial!

Echipele de start:

Qatar: Al Sheeb – Al Rawi, Khoukhi, Hassan – Pedro Miguel, Boudiaf, Hatem, Ahmed – Al Haydos, Almoez Ali, Afif

Ecuador: Galindez – Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan – Plata, Mendez, Caicedo, Ibarra – Valencia, Estrada

Reclamă

Update 16.40: A început festivitatea de deschidere de la Campionatul Mondial. Imagini fabuloase de pe stadionul Al Bayt, din Al Khor. Celebrul actor Morgan Freeman este cel care face prezentările. (VEZI DETALII AICI).

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Acesta este al doilea meci direct dintre cele două selecţionate. În primul duel, disputat în 2018, Qatar s-a impus cu un spectaculos 4-3.

Lotul Qatarului pentru CM 2022

Lot Ecuador pentru Cupa Mondială 2022

Gianni Infantino, în Qatar: Astăzi mă simt qatarez, mă simt gay

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se simte qatarez, gay sau ca un muncitor migrant, relatează AFP.

“Astăzi mă simt qatarez, mă simt arab, mă simt african, mă simt gay, mă simt handicapat, mă simt ca un muncitor migrant”, a spus Infantino.

“Mă simt astfel pentruu că ştiu ce înseamnă să fii discriminat, să fii victima bullyingului, ca străin într-o ţară străină. În copilărie am fost victima bullyingului pentru că eram roşcat şi aveam pistrui. În plus, eram italian, aşa că imaginaţi-vă. Ce faci atunci? Încerci să îţi faci prieteni. Nu începi să acuzi, să te baţi, să insulţi”, a adăugat Gianni Infantino, potrivit Daily Mail.

Afirmaţiile preşedintelui FIFA vin în contextul în care Qatarul a fost criticat dur în ultimii ani pentru problemele legate de respectarea drepturilor omului şi discriminare.

Recomandări
  • Qatar – Ecuador LIVE TEXT
  • Istvan Kovacs e arbitru de rezervă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și