Închide meniul

CM 2022 Cristiano Ronaldo a fost făcut praf după ce a părăsit terenul plângând: ”Nu cred în nicio lacrimă a lui. Cred în lacrimile lui Messi”

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 12:36

Reclamă
CM 2022 Cristiano Ronaldo a fost făcut praf după ce a părăsit terenul plângând: ”Nu cred în nicio lacrimă a lui. Cred în lacrimile lui Messi”

CM 2022 Cristiano Ronaldo a fost făcut praf după ce a părăsit terenul plângând

Cristiano Ronaldo, devastat după ce Portugalia a fost eliminată de la CM 2022 / Profimedia Images

CM 2022 Cristiano Ronaldo a fost făcut praf după ce a părăsit terenul în lacrimi, în urma eliminării Portugaliei de la Cupa Mondială. Starul de 37 de ani nu l-a impresionat pe Basarab Panduru, care l-a criticat dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu-mi place (n.r. imaginea cu Ronaldo plângând), nu vreau să o văd, nu cred în nicio lacrimă a lui. Cred în lacrimile lui Messi, dacă plânge, pentru că a făcut ceva. Cred că ale lui Kane, că a ratat şi înţeleg, dar la el nu înţeleg de ce plânge. Un prefăcut mai mare nu am văzut niciodată.

CM 2022 Cristiano Ronaldo, făcut praf după ce a părăsit terenul în lacrimi

El e supărat pentru că, în mintea lui, trebuia să câştige şi un Campionat Mondial. Asta cred că voia el. Nu că Portugalia face ce face şi că pierde cu Maroc, că nu-l interesează pe el. Nu l-a interesat niciodată nimic, decât de el”, a spus Panduru, la orangesport.ro.

Ronaldo a părut devastat la finalul partidei cu Maroc, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Cristiano a părăsit terenul cu lacrimi în ochi și a fost surprins plângând în hohote în drumul spre vestiare. La 37 de ani, probabil că CR7 a jucat ultimul său meci la un turneu final mondial.

Fernando Santos, fără milă pentru Cristiano Ronaldo

Fernando Santos a oferit prima reacție după ce l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo meciul Maroc – Portugalia 1-0, în urmă căruia lusitanii au fost eliminați de la Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Reclamă

„Nu regret nicio decizie. Echipa s-a descurcat foarte bine în meciul cu Elveţia. Cristiano este un jucător uriaş. A intrat când am decis că este necesar. Nu am astfel de regrete„, a spus Fernando Santos, citat de record.pt.

Georgina Rodriguez l-a criticat pe Fernando Santos după ce l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo

Georgina e convinsă că Ronaldo putea să schimbe destinele Portugaliei în partida cu Maroc, dacă juca din primul minut.

„Astăzi, prietenul și antrenorul tău, a luat decizia greșită. Tocmai prietenul acela pentru care ai atâtea cuvinte de admirație și respect. Același care, când te-a introdus în teren, a văzut cum totul s-a schimbat, dar era prea târziu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu poți să subestimezi cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a echipei. Nu trebuie să-ți arăți fața pentru cineva care nu o merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu pierdem, învățăm. Te admirăm, Cristiano!”, a scris Georgina, pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și