Închide meniul

CM 2022 Cristiano Ronaldo, apărat de prietenul Piers Morgan: ”Toți cei care îl ridiculizează trebuie să își aducă aminte tot ce a făcut el pentru fotbal”

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 15:39

Reclamă

CM 2022 Cristiano Ronaldo a fost apărat de prietenul Piers Morgan, după ce mai mulți fani s-au amuzat pe seama imaginilor în care starul portughez apare plângând în hohote după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul partidei cu Maroc l-a găsit pe Ronaldo cu moralul la pământ. Jucătorul de 37 de ani a fost rezervă și în duel cu africanii și, trimis pe teren pentru a salva echipa, nu a mai reușit de data asta. Astfel că Portugalia a părăsit Cupa Mondială, iar Ronaldo a plâns în drumul spre vestiare.

CM 2022 Cristiano Ronaldo a fost apărat de prietenul Piers Morgan

”Sunt foarte supărat să îl văd pe Cristiano cu lacrimi în ochi, după ce visul său să câștige Cupa Mondială s-a năruit. Toți cei care îl ridiculizează trebuie să își aducă aminte tot ce a făcut el pentru fotbal.

Pentru mine, el este cel mai bun jucător din toate timpurile și o persoană fantastică, una care a avut cel mai greu an, atât pe teren, cât și în afara lui. Și-a câștigat dreptul de a avea respectul nostru”, a scris Piers Morgan.

Reclamă

Nu toată lumea a fost impresionată de lacrimile lui Cristiano Ronaldo. În România, Basarab Panduru l-a criticat dur pe CR7, pe care l-a acuzat că nu s-a gândit la echipă pe tot parcursul turneului.

CM 2022 Cristiano Ronaldo, făcut praf după ce a părăsit terenul în lacrimi

”Nu-mi place (n.r. imaginea cu Ronaldo plângând), nu vreau să o văd, nu cred în nicio lacrimă a lui. Cred în lacrimile lui Messi, dacă plânge, pentru că a făcut ceva. Cred că ale lui Kane, că a ratat şi înţeleg, dar la el nu înţeleg de ce plânge. Un prefăcut mai mare nu am văzut niciodată.

El e supărat pentru că, în mintea lui, trebuia să câştige şi un Campionat Mondial. Asta cred că voia el. Nu că Portugalia face ce face şi că pierde cu Maroc, că nu-l interesează pe el. Nu l-a interesat niciodată nimic, decât de el”, a spus Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a părut devastat la finalul partidei cu Maroc, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Cristiano a părăsit terenul cu lacrimi în ochi și a fost surprins plângând în hohote în drumul spre vestiare. La 37 de ani, probabil că CR7 a jucat ultimul său meci la un turneu final mondial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și