Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, gol „fantomă” în Portugalia – Uruguay. FIFA i-a stricat bucuria după 2 minute!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2022, 22:51

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, gol „fantomă în Portugalia – Uruguay. FIFA i-a stricat bucuria după 2 minute!

Cristiano Ronaldo, gol "fantomă" în Portugalia - Uruguay. FIFA i-a stricat bucuria după 2 minute!

Cristiano Ronaldo, bucurie după golul cu care a fost iniţial creditat de FIFA / Profimediaimages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 54, Bruno Fernandes a centrat perfect în mijlocul careului, iar Cristiano Ronaldo a părut a devia mingea în poartă. Atacantul lusitan, pus pe liber de Manchester United, s-a bucurat alături de coechipieri pentru gol.

Cristiano Ronaldo a fost autorul unui gol „fantomă” în Portugalia – Uruguay

Era reuşita cu numărul 119 la naţionala Portugaliei pentru CR7. Chiar dacă pe tabela arenei a fost trecut Bruno Fernandes autor al golului, FIFA l-a creditat pe Cristiano. A revenit însă la scurt timp şi a schimbat marcatorul.

Reclamă

Piers Morgan, cel care care a făcut „interviul mileniului” cu Cristiano Ronaldo, postase pe contul său de Twitter o captură cu bucuria starului Portugaliei.

Reclamă

Cristiano Ronaldo reuşise deja să scrie istorie şi să devină primul jucător care a marcat la 5 ediţii de Campionat Mondial. Ronaldo a deschis scorul, din penalty, în partida cu Ghana, scor 3-2 pentru Portugalia.

„Este un moment frumos, la a cincea mea Cupă Mondială. Am câștigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Știm că în aceste competiții câștigarea primului meci era crucial. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie. A fost greu, dar am fost câștigat pe merit! După cum am spus, am vrut să începem cu dreptul. Am câștigat, am jucat bine, am ajutat echipa”, a spus atunci Cristiano Ronaldo, conform ojogo.pt.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Cristiano Ronaldo este titular în prima partidă a Portugaliei, de la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii se duelează cu Ghana, într-un meci din Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Ofertă „obscenă” primită de Ronaldo

Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo, după ce a fost dat afară de la Manchester United. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a scris istorie la Campionatul Mondial şi ar putea semna un contract fabulos după turneul final.

Potrivit jurnaliştilor de la CBS, citaţi de mundodeportivo.com, Ronaldo a primit o ofertă considerată a fi „obscenă”. I s-a oferit un contract pe trei ani, perioadă în care ar urma să primească nu mai puţin de 72 de milioane de euro.

Dacă va accepta, Cristiano Ronaldo va încasa nu mai puţin de 1.4 milioane de euro pe săptămână şi 162.500 de eu pe zi! Cei de la Al Nassr îşi doresc cu orice preţ să îi obţină semnătura. Tot ei au încercat să-l „deturneze” din drumul spre Manchester United.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei
Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Al Nassr - Al Ain! Portughezul s-a plâns de arbitraj după ce a cerut de două ori penalty
AntenaPLAY • 11 mart., 22:39
Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Al Nassr – Al Ain! Portughezul s-a plâns de arbitraj după ce a cerut de două ori penalty