Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, gol „fantomă” în Portugalia – Uruguay. FIFA i-a stricat bucuria după 2 minute!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2022, 22:51

Reclamă
CM 2022 | Cristiano Ronaldo, gol „fantomă în Portugalia – Uruguay. FIFA i-a stricat bucuria după 2 minute!

Cristiano Ronaldo, gol "fantomă" în Portugalia - Uruguay. FIFA i-a stricat bucuria după 2 minute!

Cristiano Ronaldo, bucurie după golul cu care a fost iniţial creditat de FIFA / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a reuşit un gol „fantomă” în meciul Portugalia – Uruguay, din grupa H de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Starul de 37 de ani a fost creditat cu reuşita care a „dezgheţat” tabela numai două minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 54, Bruno Fernandes a centrat perfect în mijlocul careului, iar Cristiano Ronaldo a părut a devia mingea în poartă. Atacantul lusitan, pus pe liber de Manchester United, s-a bucurat alături de coechipieri pentru gol.

Cristiano Ronaldo a fost autorul unui gol „fantomă” în Portugalia – Uruguay

Era reuşita cu numărul 119 la naţionala Portugaliei pentru CR7. Chiar dacă pe tabela arenei a fost trecut Bruno Fernandes autor al golului, FIFA l-a creditat pe Cristiano. A revenit însă la scurt timp şi a schimbat marcatorul.

Piers Morgan, cel care care a făcut „interviul mileniului” cu Cristiano Ronaldo, postase pe contul său de Twitter o captură cu bucuria starului Portugaliei.

Reclamă

Cristiano Ronaldo reuşise deja să scrie istorie şi să devină primul jucător care a marcat la 5 ediţii de Campionat Mondial. Ronaldo a deschis scorul, din penalty, în partida cu Ghana, scor 3-2 pentru Portugalia.

„Este un moment frumos, la a cincea mea Cupă Mondială. Am câștigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Știm că în aceste competiții câștigarea primului meci era crucial. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie. A fost greu, dar am fost câștigat pe merit! După cum am spus, am vrut să începem cu dreptul. Am câștigat, am jucat bine, am ajutat echipa”, a spus atunci Cristiano Ronaldo, conform ojogo.pt.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Cristiano Ronaldo este titular în prima partidă a Portugaliei, de la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii se duelează cu Ghana, într-un meci din Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Ofertă „obscenă” primită de Ronaldo

Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo, după ce a fost dat afară de la Manchester United. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a scris istorie la Campionatul Mondial şi ar putea semna un contract fabulos după turneul final.

Potrivit jurnaliştilor de la CBS, citaţi de mundodeportivo.com, Ronaldo a primit o ofertă considerată a fi „obscenă”. I s-a oferit un contract pe trei ani, perioadă în care ar urma să primească nu mai puţin de 72 de milioane de euro.

Dacă va accepta, Cristiano Ronaldo va încasa nu mai puţin de 1.4 milioane de euro pe săptămână şi 162.500 de eu pe zi! Cei de la Al Nassr îşi doresc cu orice preţ să îi obţină semnătura. Tot ei au încercat să-l „deturneze” din drumul spre Manchester United.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și