Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, incert pentru meciul cu Coreea de Sud! Emoții pentru Portugalia: „Nu știu nici măcar dacă sunt șanse 50-50!”

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 18:10

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, incert pentru meciul cu Coreea de Sud! Emoții pentru Portugalia: „Nu știu nici măcar dacă sunt șanse 50-50!

Cristiano Ronaldo se află la cel de-al 5-lea Campionat Mondial

Cristiano Ronaldo se află la cel de-al 5-lea Campionat Mondial / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, incert pentru meciul cu Coreea de Sud

Cristiano Ronaldo este incert pentru meciul dintre Coreea de Sud și Portugalia, din ultima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial. Ronaldo nu s-a antrenat deloc miercuri, iar selecționerul Fernando Santos a explicat că există șanse mici ca atacantul de 37 de ani să fie folosit în partida cu naționala asiatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia este deja calificată în optimile Cupei Mondiale din Qatar, înaintea partidei cu Coreea de Sud. Meciul din grupa H se joacă vineri, de la ora 17:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo este incert pentru meciul cu Coreea de Sud!

Cristiano Ronaldo ar putea fi menajat în partida cu Coreea de Sud. Selecționerul lusitanilor a oferit ultimele detalii în legătură cu căpitanul său.

Reclamă

„Rămâne de văzut. În principiu, Ronaldo se va antrena curând. Nu știu nici măcar dacă sunt șanse 50-50 (n.r – să joace în meciul cu Coreea de Sud). Cristiano a fost înlocuit în ambele meciuri, așa că avem un plan în cazul în care nu va putea juca. Niciunui jucător nu i se garantează că va juca tot timpul”, a spus Fernando Santos, potrivit The Sun.

Cristiano Ronaldo a fost titular în ambele meciuri jucate de Portugalia până acum, la Cupa Mondială din Qatar. Atacantul cu 5 Baloane de Aur a fost înlocuit în minutul 88 în duelul cu Ghana, 3-2, respectiv minutul 62 contra Uruguayului, scor 2-0.

Reclamă

Ronaldo a marcat primul gol al Portugaliei de la turneul final, din penalty, contra Ghanei.

Nuno Mendes nu va mai juca la Cupa Mondială din Qatar

Anunțul lui Santos despre Ronaldo a venit la scurt timp după ce portughezii l-au pierdut pe Nuno Mendes. Fundașul lusitan s-a accidentat în meciul cu Uruguay și nu va mai juca la Campionatul Mondial din Qatar, a declarat joi o sursă din anturajul naţionalei lusitane, citate de AFP.

„Sunt puţine şanse ca jucătorul să revină pe gazon înainte de finele lunii ianuarie”, a spus aceeaşi sursă despre jucătorul lui PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia portugheză de fotbal a confirmat, la rândul ei, că fundaşul lateral a suferit o accidentare la coapsa stângă, fiind considerat „indisponibil pentru a participa la activităţile echipei naţionale” de către serviciul medical federal.

În vârstă de 20 de ani, Mendes va rămâne însă alături de selecţionată, unde „va începe munca de recuperare”, a adăugat Federaţia lusitană într-un comunicat.

Cristiano Ronaldo, pas uriaş spre Al Nassr

Cristiano Ronaldo a făcut un pas uriaş spre Al Nassr. Starul de 37 de ani e şi mai aproape de a semna un contract colosal cu echipa din Arabia Saudită, anunţă spaniolii de la Marca.

Ronaldo ar urma să semneze un contract pe doi ani şi jumătate cu Al Nassr. Cristiano va câştiga 200 de milioane de euro pe sezon, din salariu şi partea de publicitate. Ţinând cont de problemele avute la Manchester United, lusitanul va renunţa la un nivel ridicat de joc, care va fi însă compensat de factorul financiar.

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

În ultima perioadă, apăruse şi zvonul că Ronaldo ar putea ajunge la Bayern Munchen, dar Oliver Kahn l-a dezminţit.

„Noi avem o idee clară, o filozofie clară legată de modul în care ar trebui să arate lotul nostru. Toți îl apreciem și îl iubim pe Cristiano Ronaldo, dar nu încape discuție, nu se încadrează în ideile noastre”, a declarat Oliver Kahn, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă

Cristiano Ronaldo mai are două piste. Este dorit atât în ţara natală, Portugalia, cât şi de David Beckham în Argentina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY