Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă după ce Bukari a dat gol şi s-a bucurat în stilul său

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2022, 20:04

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă după ce Bukari a dat gol şi s-a bucurat în stilul său

Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă

Profimedia

Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă după ce Bukari a dat gol şi s-a bucurat în stitlul său. Ghana a marcat al doilea gol cu Portugalia în minutul 86, prin Osman Bukary.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul naţionalei Ghanei s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo după ce a reuşit să marcheze în poarta portughezilor.

Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă după ce Bukari a dat gol şi s-a bucurat în stitlul său

Imediat, camerele l-au surprins în timp ce gesticula nervos. Cel mai probabil, Ronaldo a fost nemulţumit de modul în care s-au apărat colegii săi.

Video AICI cu golul marcat de Bukary şi reacţia lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo e uriaş! A devenit primul jucător din istorie care marchează la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. A devenit singurul jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Ronaldo a atins această performanţă în partida cu Ghana.

Reclamă

În minutul 65 al partidei cu Ghana, Cristiano Ronaldo a transformat impecabil un penalty pe care tot el l-a obţinut şi a scris istorie.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo este titular în prima partidă a Portugaliei, de la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii se duelează cu Ghana, într-un meci din Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă după ce Bukari a dat gol şi s-a bucurat în stitlul său
  • Gestul făcut de starul portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și