Închide meniul

CM 2022 | Cum a reacționat Ronaldinho, din tribună, în timp ce Lionel Messi făcea show în Argentina – Croația 3-0. Imagini virale cu legenda Braziliei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 22:29

CM 2022 | Cum a reacționat Ronaldinho, din tribună, în timp ce Lionel Messi făcea show în Argentina – Croația 3-0. Imagini virale cu legenda Braziliei

Ronaldinho, suporter de lux la Argentina - Croația

Ronaldinho, în timpul meciului Argentina - Croația de la CM 2022 / Profimedia

Ronaldinho a fost suporter de lux la duelul din semifinala Campionatului Mondial din Qatar, Argentina – Croaţia, scor 3-0. Fostul star al Braziliei s-a arătat încântat de jocul prestat de Lionel Messi. A fost surprins în timp ce aplauda după ultimul gol reușit de „pume”. Messi i-a oferit un assit lui Alvarez, care a înscris după o cursă magnifică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina şi Croaţia s-au duelat pentru un loc în marea finală a Campionatului Mondial din Qatar. După prima repriză, „pumele” conduceau cu 2-0, după golurile lui Lionel Messi şi Julian Alvarez.

Ronaldinho, suporter de lux la Argentina – Croaţia 3-0. A aplaudat faza de geniu a lui Lionel Messi

Ronaldinho a fost suprins în tribunele arenei Lusail Iconic Stadium, din Qatar. Fostul star al naţionalei Braziliei a fost alături de alte legende ale naţionalei Selecao, printre care Roberto Carlos, Ronaldo şi Cafu.

Ronaldinho s-a arătat extrem de încântat de jocul prestat de sud-americanii conduşi de Lionel Messi. Fosta legendă a celor de la Barcelona a aplaudat la scenă deschisă reuşita fantastică a lui Julian Alvarez, din minutul 39. Atacantul lui Manchester City a reuşit să înscrie după o cursă superbă, începută de la mijlocul terenului.

Reclamă

Argentina este cu un pas în finala Campionatului Mondial, după ce „pumele” au avut avantaj de 2-0 încă de la pauză. Dacă s-ar califica în ultimul act, sud-americanii se vor duela pentru trofeu cu învingătoarea partidei dintre Franţa şi Maroc.

Gol incredibil reușit de Julian Alvarez în Argentina – Croația

Julian Alvarez a reușit un gol incredibil în meciul Argentina – Croația, din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 34, Julian Alvarez a primit o minge de la Messi la mijlocul terenului și nu s-a mai oprit până în poartă. Atacantul lui Manchester City a profitat și de două erori în defensiva croaților.

Juranovic și Borna Sosa au luftat pe rând încercând să-l blocheze pe Alvarez. Vârful de 22 de ani a trecut direct prin apărarea adversă și l-a învins pe Livakovic cu un șut din cinci metri.

A fost al treilea gol reușit de Julian Alvarez la Cupa Mondială 2022. A mai înscris în duelul cu Polonia, din grupe, și în meciul cu Australia, din optimi.

32 de milioane de euro este cota lui Julian Alvarez, conform transfermarkt.com. A ajuns la Manchester City în vara trecută, de la River Plate, pentru 22 de milioane de euro.

Lionel Messi este UNIC! Ce recorduri a SPULBERAT cu golul marcat în Argentina – Croația

Lionel Messi este unic și a dovedit-o și în Argentina – Croația, meci din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A marcat din noi și s-a aflat ce recorduri a spulberat atacantul de 35 de ani.

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

  • A devenit golgheterul Argentinei la Cupa Mondială. A marcat pentru a 11-a oară și l-a depășit pe Gabriel Batistuta (11). Legenda Diego Maradona și Guillermo Stabile au câte 8 goluri.
  • Este cel mai în vârstă jucător care înscrie cinci goluri la o singură ediție de Campionat Mondial.
  • Este primul jucător al Argentinei care înscrie în trei meciuri din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Înaintea acestui turneu final, Messi nu reușise niciodată să marcheze după faza grupelor.
  • De la ediția din 1966, niciun jucător nu a marcat sau a oferit pase decisive în mai multe meciuri diferite decât Lionel Messi. Atacantul Argentinei l-a egalat pe brazilianul Ronaldo (13).
Reclamă
Recomandări
  • Ronaldinho, prezent la duelul dintre Argentina şi Croaţia
  • Fostul star al Braziliei a aplaudat reuşita lui Julian Alvarez

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și