Închide meniul
Foto

CM 2022 | Cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski după golul reușit de starul polonez în Polonia – Arabia Saudită 2-0

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 18:21

CM 2022 | Cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski după golul reușit de starul polonez în Polonia – Arabia Saudită 2-0

Soția lui Robert Lewandowski, reacție după Polonia - Arabia Saudită

Anna Lewandowska / Profimedia

Soția lui Robert Lewandowski, Anna Lewandowska, a avut o reacție emoționantă după golul înscris de atacantul Barcelonei în meciul Polonia – Arabia Saudită, din grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anna Lewandowska nu putea să rateze meciul dintre Polonia și Arabia Saudită. Soția lui „Lewy”, în compania familiei și a prietenilor, l-a susținut îndeaproape pe atacantul Barcelonei. Soțul ei a marcat primul gol din carieră la Cupa Mondială.

CM 2022 | Soția lui Robert Lewandowski, reacție după Polonia – Arabia Saudită

Anna Lewandowska a stat în tribune alături de sora lui Lewandowski, Milena Lewandowska-Miros, și de mama acestuia, Iwona Lewandowska. Tot grupul care a venit să-l susțină pe starul de 34 de ani la meci a purtat tricouri cu naționala Poloniei.

În momentul când soțul său și-a trecut numele pe tabela marcatorilor, Anna Lewandowska nu și-a mai ascuns emoțiile. După meci, Anna a vorbit cu reporterii polonezi și a transmis că va suștine echipa lui Lewandowski până la ultimul meci.

„Știu că echipa este foarte motivată și va face totul pentru a câștiga. Trebuie doar să ținem degetele încrucișate și să-i aclamăm. Fiecare turneu are propriile reguli, iar acesta este plin de surprize încă de la început, așa că orice este posibil!”, a spus Anna Lewandowska, citată de sport.interia.pl.

Reclamă
Instagram Anna Lewandowski
 
View this post on Instagram
 
A post shared by 𝗔𝗻𝗻𝗮 𝗟𝗲𝘄𝗮𝗻𝗱𝗼𝘄𝘀𝗸𝗮 (@annalewandowska)

Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial

Lewandowski are peste 600 de goluri în carieră, dar nu marcase niciodată la Cupa Mondială. Împotriva Arabiei Saudite, atacantul Barcelonei a profitat de o greșeală a unui fundaș și a împins balonul pe lângă portarul advers.

Lewa a izbucnit în lacrimi după ce a marcat. A rămas întins pe gazon și a început să plângă. A sărutat și gazonul de pe stadionul Education City.

Reclamă 4 / 0/3

Cu golul înscris împotriva Arabiei Saudite, Lewandowski a ajuns la 77 de reușite pentru naționala Poloniei, tot atâtea câte are și Pele la naționala Braziliei.

Robert Lewandowski a mai jucat alături de naționala Polonei și la Mondialul din Rusia 2018, însă polonezii n-au trecut atunci de grupe.

Polonia – Arabia Saudită 2-0

Polonia a învins sâmbătă, scor 2-0, reprezentativa Arabiei Saudite, într-un meci din cadrul grupei C a Cupei Mondiale din Qatar.

Polonia a deschis scorul prin Zielinski, în minutul 39, care a înscis din pasa lui Lewandowski. Patru minute mai târziu Al Shehri a fost faultat în careu şi, după consultarea VAR, arbitrul brazilian Wilton Sampaio a dictat lovitură de la 11 metri. A executat Al Dawsari, dar Szczesny a apărat şutul jucătorului saudit.

Repriza secundă a adus ocazii de ambele părţi, însă cei care au marcat au fost polonezii, prin Lewandowski, în minutul 83.

  • 1. Polonia, 4 puncte, 2 meciuri
  • 2. Arabia Saudită, 3 puncte, 2 meciuri
  • 3. Mexic, 1 punct, 1 meci
  • 4. Argentina, 0 puncte, 1 meci
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și