Închide meniul

CM 2022 | Cum arată cotele înainte de finala Argentina – Franţa. Cine este favorită la câştigarea Campionatului Mondial din Qatar

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 10:23

CM 2022 | Cum arată cotele înainte de finala Argentina – Franţa. Cine este favorită la câştigarea Campionatului Mondial din Qatar

Cum arată cotele înainte de finala Argentina - Franţa

Lionel Messi şi Kylian Mbappe se luptă pentru câştigarea CM 2022 / Colaj Profimediaimages

  • Argentina – Franţa este finala CM 2022
  • Cine este favorită

S-a aflat cum arată cotele înainte de finala Argentina – Franţa, meci care va fi finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Bookmakerii au ales favorita la câştigarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe şi celelalte staruri ale lui Didier Deschamps au prima şansă la reeditarea performanţei din urmă cu patru ani. Reprezentativa Franţei are cota 2.80 la apărarea trofeului în confruntarea cu Argentina lui Lionel Messi.

Cum arată cotele înainte de finala Campionatului Mondial, Argentina – Franţa

Specialiştii se aşteaptă totuşi la un duel extrem de echilibrat duminică, de la ora 17:00, în finala care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Argentina are cota 2.90 la o victorie în timp regulamentar. Bookmakerii au stabilit cota 3.00 pentru un rezultat de egalitate.

Reclamă

În condiţiile în care se iau în calcul şi prelungirile, 1.90 este cota Franţei pentru câştigarea finalei. Argentina are cota 2.00.

Argentina şi Franţa se vor duela pentru al doilea Campionat Mondial la rând, după partida de la turneul final din Rusia, din urmă cu patru ani. Atunci, în optimi, francezii se impuneau în faţa “pumelor” cu scorul de 4-3.

Reclamă

Duelul din finala Campionatului Mondial va consemna şi duelul dintre cele două staruri ale turneului final, Lionel Messi şi Kylian Mbappe. Cei doi sunt colegi la PSG, şi fiecare a marcat câte cinci goluri pentru naţionala sa, astfel că ultimul act al turneului din Qatar ar putea decide şi golgheterul competiţiei.

Argentina a reuşit să se califice în finală după ce şi-a câştigat grupa, şi a reuşit să elimine pe rând, Australia, Olanda şi Croaţia. “Pumele” au avut un început dezastruos, pierzând în faţa Arabiei Saudite, însă pe parcurs, Lionel Messi&Co s-au redresat şi au prestat un joc solid.

De cealaltă parte, Franţa şi-a câştigat şi ea grupa, şi ulterior s-a impus în duelurile cu Polonia, Anglia şi Maroc. Campioana Mondială a pierdut şi ea un meci, cu Tunisia, partidă din grupă care nu mai conta pentru calculele calificării în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a învins de şase ori Franţa

Argentina şi Franţa s-au duelat, de-a lungul istoriei, de 12 ori. Prima întâlnire a avut loc în 1930, chiar la prima ediţie a Cupei Mondiale. Partida respectivă a fost câştigată de sud-americani, cu scorul de 1-0. De altfel, argentinienii îi conduc pe francezi la duelurile directe, scor 6-3, alte 3 partide terminându-se la egalitate.

Pe lângă duleurile din 1930 şi 2018, Franţa şi Argentina s-au mai întâlnit la Campionatul Mondial în 1979, partidă câştigată tot de sud-americani cu scorul de 2-1.

Finala de duminică va fi ultimul meci din cariera lui Lionel Messi la un turneu final mondial. Cupa Mondială este singurul trofeu care-i lipseşte din carieră starului sud-american. De cealaltă parte, Kylian Mbappe, la 23 de ani, a câştigat deja Campionatul Mondial, la ediţia din 2018, fiind la a doua finală consecutivă.

Lionel Messi vs Kylian Mbappe

CM 2022 Lionel Messi vs Kylian Mbappe este duelul aşteptat în finala de vis dintre Argentina şi Franţa, de la Cupa Mondială din Qatar. Mai jos, puteţi vedea cifrele celor doi la turneele mondiale din 2018 şi 2022.

Messi a jucat 930 de minute, a marcat şase goluri, a oferit cinci assisturi şi şi-a creat 28 de şanse. Mai mult, el a reuşit 38 de driblinguri, în situaţia în care Pumele au fost eliminate încă din faza optimilor, în Rusia.

De partea cealaltă, Mbappe a adunat 1011 minute, în care a marcat nouă goluri şi a oferit două assisturi. El a creat 20 de şanse de gol şi a reuşit 53 de driblinguri. Kylian are un avantaj moral în faţa lui Messi, după victoria din optimi, din Rusia.

Franţa a bătut atunci Argentina cu 4-3, iar Kylian Mbappe a fost omul meciului: a marcat două goluri şi a scos un penalty după una dintre cele mai frumoase curse din istoria Mondialelor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială