Închide meniul

CM 2022 | Cum au comentat Kylian Mbappe și Pele după ce Cristiano Ronaldo și-a luat adio de la Cupa Mondială

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 21:15

CM 2022 | Cum au comentat Kylian Mbappe și Pele după ce Cristiano Ronaldo și-a luat adio de la Cupa Mondială

Cum au comentat Kylian Mbappe și Pele la mesajul sfâșietor al lui Cristiano Ronaldo

Mbappe și Ronaldo, în timpul unui meci dintre Portugalia și Franța / Profimedia

Kylian Mbappe și Pele au comentat la mesajul sfâșietor al lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Mondialul din Qatar, Cristiano Ronaldo a anunțat că visul său de a cuceri trofeul suprem s-a încheiat. Mbappe și-a arătat admirația pentru idolul prin mai multe emoji-uri. La fel a făcut și Vinicius Jr.

CM 2022 | Cum au comentat Kylian Mbappe și Pele la mesajul sfâșietor al lui Cristiano Ronaldo

Pele i-a scris lui Ronaldo un mesaj superb: „Mulțumesc că ne-ai făcut să zâmbim, prietene„. Și LeBron James l-a încurajat pe Cristiano: „Ești o legendă!”.

Înfrângerea cu Maroc ar putea fi ultimul meci pentru Cristiano Ronaldo la un Campionat Mondial. Starul portughez va avea 41 de ani la următoarea Cupă Mondială, în 2026.

Reclamă

Un singur gol a înscris Ronaldo pentru Portugalia la CM din Qatar, din penalty, în meciul cu Ghana din grupe, câștigat cu scorul de 3-2. Cristiano Ronaldo a început ca rezervă și partida cu Elveția din optimi, câștigată cu 6-1.

Cristiano Ronaldo: „Visul s-a încheiat!”

„Câștigarea unei Cupe Mondiale pentru Portugalia a fost cel mai mare și cel mai ambițios vis al carierei mele. Din fericire, am câștigat multe titluri de dimensiune internațională, inclusiv pentru Portugalia, dar să pun numele țării noastre la cel mai înalt nivel din lume a fost cel mai mare vis al meu.

Am luptat pentru asta. Am luptat din greu pentru acest vis. În cele cinci Cupele Mondiale la care am participat în utlimii 16 ani, mereu alături de mari jucători și susținut de milioane de portughezi, am dat totul. Am lăsat totul în teren. Nu m-am ferit de luptă și nu am renunțat niciodată la acest vis.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, ieri visul s-a încheiat. Nu merită să reacționezi nervos. Vreau doar să știe toată lumea că s-au spus multe, s-au scris multe, s-au speculat multe, dar dedicarea mea pentru Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am luptat pentru obiectivul tuturor și nu aș întoarce niciodată spatele colegilor și țării mele.

Deocamdată, nu mai sunt multe de spus. Mulțumesc, Portugalia. Mulțumesc, Qatar. Visul a fost frumos cât a durat… Acum, a venit timpul să fiu un bun sfătuitor și să-i las pe restul să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Luis Figo l-a criticat pe Fernando Santos după ce l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a intrat abia în minutul 51 al confruntării dintre Maroc și Portugalia, la scorul de 1-0 pentru africani. Luis Figo e convins că lusitanii puteau să evite eliminarea de la Mondial dacă veteranul de 37 de ani ar fi jucat din primul minut.

„Nu poți câștiga Cupa Mondială cu Cristiano pe bancă. A fost o greșeală că l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo pe bancă. Această înfrângere este responsabilitatea lui Fernando Santos!”, a „tunat” Luis Figo, citat de as.com.

Cea mai bună performanță a lui Ronaldo la Mondiale cu naționala Portugaliei a fost atingerea semifinalelor, în 2006.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și