Închide meniul

CM 2022 | Dan Petrescu a răbufnit după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial: „Asta e vrăjeală!”

Alexandru Ivan Publicat: 14 decembrie 2022, 19:29

Reclamă
CM 2022 | Dan Petrescu a răbufnit după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial: „Asta e vrăjeală!

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a avut o reacție dură după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial din Qatar 2022. Antrenorul CFR-ului crede că sud-americanii merită să fie în ultimul act și i-a criticat pe contestatarii echipei lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu consideră că jocul de posesie este de domeniul trecutului și susține că trofeele sunt câștigate cu o bună organizare defensivă.

CM 2022 | Dan Petrescu, reacție dură calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial

„Din păcate, unii specialiști s-au înșelat la Mondialul ăsta, au crezut ca tiki-taka e câștigătoare, am fost și criticat pe această temă, nu știu ce treabă aveam eu cu Mondialul, dar s-a mai spus și numele meu pe acolo.

Asta cu pasele e vrăjeală, cel mai important e rezultatul, cine e în finală? Argentina. De ce? Îl are pe Messi și s-au apărat bine, asta a fost cheia succestului. Dacă îl ai pe Messi și te aperi bine, meriți să fii campioană mondială, Franța îi are pe Mbappe si Giroud și se apară bine. Dacă era și Benzema era mai greu pentru alții, echipele care știu ce vor au ajuns acolo, Marocul s-a apărat excelent, de aia e acolo.

Pentru asta suntem noi criticati de 5 ani, că ne apărăm că mergem să ne baricadăm, nu mergem să jucăm fotbal și Argentina a jucat fotbal și a dat 3 goluri. Mi-aș dori ca Messi să ia un Campionat Mondial, din punctul meu de vedere e cel mai bun jucator din istoria fotbalului”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului FCSB – CFR Cluj.

Reclamă

Ce recorduri a spulberat Lionel Messi în Argentina – Croația 3-0

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

Messi a fost aplaudat din tribună chiar și de Rivaldinho. Imaginile au devenit virale.

Presa internațională a fost la picioarele lui Lionel Messi după Argentina – Croația 3-0

Imediat după golul de 3-0 al starurilor lui Scaloni, presa internațională a reacționat și l-a ridicat în slăvi pe jucătorul lui PSG. Momentul de magie de la ultima reușită a făcut înconjurul lumii.

Reclamă 4 / 0/3

Fază grozavă a lui Messi, iar Julian a marcat pentru 3-0“, au reacționat imediat argentinienii de la Ole.

Argentina o distruge pe Croația cu dubla lui Alvarez și golul lui Messi și se duce în finala Campionatului Mondial“, a reacționat și varianta argentiniană a ESPN.

O operă de artă a lui Lionel Messi!“, au titrat spaniolii de la Marca după pasa de gol a lui Messi pentru Julian Alvarez, la scorul de 3-0.

Nebunia lui Messi și sentința lui Julian“, au transmis și cei de la Mundo Deportivo.

Alvarez a marcat din nou după un moment de magie al lui Messi“, au scris englezii de la The Sun.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și