Închide meniul

CM 2022 | Didier Deschamps a răbufnit când a fost întrebat revenirea lui Karim Benzema: „Nu vreau să vorbesc, nu mă preocupă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 noiembrie 2022, 15:47

CM 2022 | Didier Deschamps a răbufnit când a fost întrebat revenirea lui Karim Benzema: „Nu vreau să vorbesc, nu mă preocupă!

Didier Deschamps a răbufnit când a fost întrebat revenirea lui Karim Benzema

Didier Deschamps la conferinţa de presă a Franţei / Profimediaimages

Didier Deschamps a răbufnit la conferinţa de presă premergătoare meciului Tunisia – Franţa, din grupa D a Campionatului Mondial 2022. Selecţionerul „Les Bleus” a fost nemulţumit când a fost întrebat revenirea lui Karim Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deschamps nu îşi explică de ce se vorbeşte despre deţinătorul Balonului de Aur, care a fost scos din lot după ce s-a accidentat la coapsă chiar înainte de startul turneului final din Qatar.

Didier Deschamps a fost întrebat revenirea lui Karim Benzema, înainte de Tunisia – Franţa

Jurnaliştii de la RMC Sport au anunţat că Benzema s-a refăcut complet în timp record şi poate juca în fazele eliminatorii de la CM 2022. Totuşi, Deschamps a avut o reacţie nervoasă când a fost întrebat despre atacantul lui Real Madrid.

Despre Benzema, știți care este situația. Nu știu cine a spus că s-ar putea întoarce la echipă. Am vorbit cu Benzema după ce a părăsit cantoanamentul. Nu știu ce vrei să transmiţi cu această întrebare.

Eu am grijă de 24 de jucători aici. Nu am grijă şi de cei care nu sunt, Kimpembe sau Pogba. Nu vreau să vorbesc despre lucruri care nu mă preocupă în fiecare zi„, a reacţionat Didier Deschamps, potrivit as.com. Selecţionerul Franţei a răbufnit şi nu a mai dorit să vină cu alte precizări despre Karim Benzema.

Reclamă

Benzema s-ar fi refăcut după accidentare. Ar putea fi reprimit în lot

Benzema ar fi scăpat de dureri şi ar putea să se antreneze normal. Fără el, Franţa le-a învins pe Australia (4-1) şi Danemarca (2-1) şi a obţinut deja calificarea în optimile de finală. A fost prima echipă care a reuşit să îşi asigure accederea în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Regulamentele FIFA susțin că Benzema s-ar putea întoarce în Qatar din simplul motiv că selecționerul Didier Deschamps nu a chemat pe nimeni să-l înlocuiască. Numele său continuă să apară pe foaia de meci, astfel că nu a fost scos din sistem. Este o situație asemănătoare cu cea a portarului camerunez Andre Onana, care a fost exclus din lot după o dispută cu selecționerul, dar numele său a apărut pe foaia de joc pentru duelul cu Serbia, 3-3, din această după-amiază.

De altfel, după aceeași regulă, Benzema ar primi medalia de campion chiar și fără a juca vreun meci pentru Franța, în cazul în care Les Bleus își apără trofeul. FIFA a confirmat că urmează să acorde 26 de medalii echipei care va fi proclamată campioană mondială pe 18 decembrie, astfel încât atacantul lui Real Madrid, care este încă component al echipei Franței în acte, este considerat campion.

Reclamă 4 / 0/3

Benzema a declarat forfait pentru Cupa Mondială după ce s-a accidentat la o coapsă în timpul unui antrenament, cu trei zile înaintea primului meci al Franței în Qatar, cu Australia. Decizia de a-l rechema pe câștigătorul Balonului de Aur la Cupa Mondială îi aparține selecționerului Didier Descamps și Federației de Fotbal Franceze.

Lotul Franţei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Portari – 1. Hugo Lloris, 16. Steve Mandanda, 23. Alphonse Areola.

Fundaşi – 2. Benjamin Pavard, 3. Axel Disasi, 4. Raphaël Varane, 5. Jules Koundé, 17. William Saliba, 18. Dayot Upamecano, 21. Lucas Hernández, 22. Théo Hernández, 24. Ibrahima Konaté.

Mijlocaşi – 6. Mattéo Guendouzi, 8. Aurélien Tchouaméni, 13. Youssouf Fofana, 14. Adrien Rabiot, 15. Jordan Veretout, 20. Kingsley Coman, 25. Eduardo Camavinga.

Atacanţi – 7. Antoine Griezmann, 9. Olivier Giroud, 10. Kylian Mbappé, 11. Ousmane Dembélé, 12. Randal Kolo Muani, 26. Marcus Thuram.

Recomandări
  • Karim Benzema ar fi scăpat de accidentare
  • Didier Deschamps, reacţie nervoasă la conferinţa de presă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și