Închide meniul

CM 2022 | Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială: „Este o nebunie, dar am vrut să fim aici”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 23:52

CM 2022 | Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială: „Este o nebunie, dar am vrut să fim aici

Lionel Messi a jucat meciul cu numărul 1000

Profimedia

Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială. Messi a reuşit să marcheze un gol în Argentina – Australia 2-1 şi a fost desemnat jucătorul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a reuşit să marcheze golul cu numărul 9 pentru naţionala Argentinei la un Campionat Mondial şi l-a depăşit pe Diego Maradona. Messi a jucat meciul cu numărul 1000 şi a ajuns la cota 789 de goluri marcate.

Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială

La finalul partidei, Lionel Messi a spus că a fost un meci dificil şi că programul a fost unul infernal.

Nu vom petrece pentru că a fost un meci dificil, a fost o zi grea. Suntem fericiţi pentru această victorie. Am spus că e greu să jucăm din 3 în 3 zile, este o nebunie, dar am vrut să fim aici, să simţim această energie pe care ne-a dau suporterii noştri. Trebuie să fim uniţi.

Reclamă

Cred că am controlat meciul. L-am fi închis de tot dacă mai marcam un gol. În afară de ultima ocazie pe care Emi și Lisandro Martinez au salvat-o, nu am suferit prea mult. A fost un meci fizic. Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru am mai trecut peste un etapă„, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Argentina – Olanda, primul sfert de finală de la Campionatul Mondial

Argentina – Olanda este primul sfert de finală de la Campionatul Mondial. Olandezii au trecut cu 3-1 de SUA, în timp ce Argentina a învins-o pe Australia la limită.

Prima repriză din Argentina – Australia a fost una cu sud-americanii în control, însă fără ocazii de gol la vreuna din porţi. Singura a fost în min. 35, când Mac Allister i-a pasat în careu lui Otamendi, acesta i-a aşezat mingea lui Messi şi căpitanul echipei Argentinei a înscris cu un şut la colţul lung, golul cu numărul 789 din carieră, la meciul 1000.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a devenit cu acest prilej cel mai vârstnic jucător care marchează pentru Argentina în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale, la 35 de ani şi 162 de zile. Argentina a fost mai bună şi după pauză, când Scaloni a schimbat sistemul, trecut la cel cu trei fundaşi.

Messi (50) a şutat de la 18 metri, dezechilibrat, iar portarul a reuşit să reţină. În min. 57, argentinienii au făcut presing la portar, Ryan l-a evitat pe De Paul, dar Alvarez i-a furat mingea şi a înscris.

Australia a redus din diferenţă cu şansă şi finalul meciului a devenit unui încins: Goodwin a prins un şut din afara careului (77), care nu se ducea pe spaţiul porţii, dar Enzo Fernandez a avut o intervenţie nefericită şi Emiliano Martinez nu a mai avut ce face.

Argentinienii au avut câteva şanse de a închide conturile, dar Lautaro Martinez a fost dezamăgitor în trei rânduri (89, 90+3, 90+5), iar Messi a tras pe lângă vinclu (90+3). De partea cealaltă, tânărul Kuol a avut egalarea în vârful bocancului (90+7), dar Emilio Martinez a fost providenţial.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și