Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial! „El Matador” s-a răzbunat pe monitorul VAR

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 22:52

Reclamă
CM 2022 | Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial! „El Matador s-a răzbunat pe monitorul VAR

Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial

Edinson Cavani. în timpul partidei dintre Uruguay şi Ghana/ Profimedia

Edinson Cavani a fost un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar! „El Matador” s-a răzbunat pe monitorul VAR, după ce naţionala sa a ratat la limită calificarea în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguay a părăsit turneul final din Qatar, după victoria cu 2-0 în faţa Ghanei. Sud-americanii mai aveau nevoie de un singur gol pentru a obţine biletele pentru optimi, însă Coreea de Sud s-a clasat în cele din urmă pe locul secund în Grupa H, după victoria cu Portugalia.

Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial

Edinson Cavani nu s-a mai putut abţine, după finalul meciului dintre Uruguay şi Ghana. Starul sud-americanilor a dărâmat un monitor VAR, în drum spre vestiare, monitor care se afla chiar lângă un oficial qatarez.

Atacantul de la Valencia, ajuns la 35 de ani, a refuzat ulterior să mai ofere declaraţii pentru presă, fiind extrem nemulţumit de faptul că a ratat prezenţa în optimile turneului final. Pentru Cavani, a fost ultimul Campionat Mondial din carieră. La precedenta ediţie, în Rusia 2018, Uruguay a reuşit să ajungă până în sferturi, fiind eliminată de Franţa.

Reclamă
Reclamă

Nemulţumirea lui Edinson Cavani, care s-a răzbunat pe monitorul VAR, poate fi legată de faptul că arbitrul le-a refuzat un penalty sud-americanilor, pe final de joc. Un eventual gol marcat de Uruguay ar fi fost de ajuns pentru a ajunge în optimi.

Jucătorii Uruguayului au sărit la gâtul arbitrului în prelungirile meciului cu Ghana

Jucătorii Uruguayului au sărit la gâtul arbitrului în prelungirile meciului cu Ghana, din ultima etapă a grupei H de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Uruguay a părăsit CM 2022 în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

Reclamă

În prelungiri, Edinson Cavani a căzut în careul advers după un duel cu un adversar, însă arbitrul neamț Daniel Sibert nu a dictat lovitură de la 11 metri. Nici măcar cei din camera VAR nu i-au sugerat să verifice faza la marginea terenului.

Jucătorii Uruguayului au luat foc și au protestat vehement la adresa lui Daniel Sibert. Căpitanul Diego Godin a fost ținut cu greu să nu sară la bătaie. În cazul în care Uruguay primea penalty și reușea să marcheze, naționala sud-americană mergea în optimile CM 2022.

Luis Suarez a plâns în hohote după eliminarea de la Cupa Mondială

Luis Suarez se afla pe bancă în momentul când Coreea de Sud a marcat al doilea gol în poarta Portugaliei. Vedeta sud-americanilor nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în plâns. Imaginile cu Suarez sunt de-a dreptul incredibile

Pentru Luis Suarez a fost ultima participare la Cupa Mondială. Atacantul de 35 de ani a anunțat că nu va fi prezent și în 2026, dacă Uruguay obține calificarea.

În 2010, într-un meci din sferturile Cupei Mondiale din Africa de Sud, Suarez a fost protagonistul unui moment incredibil împotriva Ghanei. A respins o minge cu mâna de pe linia porții, evitând un gol ca și făcut al ghanezilor, care ar fi urmat să câștige meciul.

Arbitrul a dictat penalty și l-a eliminat pe Suarez, dar Asamoah Gyan, vedeta Ghanei, a trimis în transversală de la 11 metri și astfel meciul a intrat în prelungiri. Egalitatea s-a menținut și după extra-time, dar Uruguay s-a impus la penalty-uri, împiedicând-o pe Ghana să devină prima echipă africană care ajunge în semifinalele unui Mondial.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40 30 aug.

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00 30 aug.

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58 30 aug.

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56 30 aug.

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27 30 aug.

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic
Citește și