Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Ever Banega, asaltat de colegii arabi după șocul Argentina – Arabia Saudită 1-2! Imagini fabuloase din cantonamentul lui Al-Shabab

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 16:38

CM 2022 | Ever Banega, asaltat de colegii arabi după șocul Argentina – Arabia Saudită 1-2! Imagini fabuloase din cantonamentul lui Al-Shabab

Spectacol în cantonamentul lui Al-Shabab, după Argentina - Arabia Saudită

Spectacol în cantonamentul lui Al-Shabab, după Argentina - Arabia Saudită

Ever Banega a fost asaltat de colegii arabi după șocul Argentina – Arabia Saudită 1-2, de la Cupa Mondială. Mijlocașul argentinian s-a aflat în centrul atenției în cantonamentul lui Al-Shabab, după ce naționala sa a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istorie, la debutul la Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neconvocat la naționala Argentinei pentru turneul final din Qatar, Banega a urmărit meciul din grupa C în cantonamentul echipei de club, Al-Shabab, alături de coechipierii săi din Arabia Saudită.

CM 2022 | Ever Banega, asaltat de colegii arabi după șocul Argentina – Arabia Saudită 1-2, de la Campionatul Mondial

După fluierul de final, Ever Banega a avut parte de o surpriză, în camera sa. Coechipierii săi au dat buzna pe ușă și au început să sară și să cânte, în jurul fostului mijlocaș de la Sevilla.

În ciuda înfrângerii rușinoase suferite de țara sa, Banega nu s-a putut abține și a început să râdă împreună cu colegii săi. Imaginile s-au viralizat imediat în mediul online.

Players of Al Shabab Saudi club celebrate the country’s win over Argentina with Ever Banega from soccer

Reclamă

Ever Banega evoluează în Arabia Saudită, la Al-Shabab, din 2020. De-a lungul carierei, mijlocașul de 34 de ani a adunat 65 de selecții la naționala Argentinei, reușind să marcheze 6 goluri.

Lionel Messi a oferit prima reacţie după ce Argentina a fost umilită de Arabia Saudită

Lionel Messi a avut prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la CM 2022 de Arabia Saudită. „Starul Pumelor” a recunoscut că aceasta este cea mai mare lovitură de când este internaţional argentinian.

„În doar cinci minute în care am greşit, am ajuns la 1-2. Am comis-o, am încercat să ne folosim de centrări şi totul s-a complicat. Am văzut că a fost ofsaid la cele două goluri anulate.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut imaginile, dar dacă au fost luate deciziile, aşa trebuie să fie. Nu există nicio scuză. Ştiam că este o echipă pe care dacă o lăsăm să joace, o va face bine şi au împins jocul către poarta noastră.

Nu am mai primit o asemenea lovitură cu acest grup. Lucrurile se întâmplă din anumite motive. Acum trebuie să câştigăm următoarele meciuri”, a spus Messi, citat de marca.com.

Argentina a suferit una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2), o echipă care avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Lionel Messi a intrat în istorie, după golul marcat în minutul 10, dar calvarul Pumelor a venit după pauză. Al Shehri şi Al Dawsari au marcat în numai cinci minute şi au stabilit scorul final, unul care va rămâne în istoria fotbalului.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Irlanda – Italia 1-0 (1994), SUA – Anglia 1-0 (1950), Elveţia – Spania 1-0 (2010), Bulgaria – Germania 2-1 (1994), Coreea de Sud – Italia 2-1 (2002) sau Irlanda de Nord – Spania 1-0 (1982) sunt considerate alte şocuri de la campionatele mondiale.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și