Închide meniul

CM 2022 | Favorita lui Gigi Becali, înaintea finalei Campionatului Mondial, Argentina – Franţa! Pe cine mizează patronul de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 21:34

CM 2022 | Favorita lui Gigi Becali, înaintea finalei Campionatului Mondial, Argentina – Franţa! Pe cine mizează patronul de la FCSB

Narcis Răducanu şi Ilie Dumitescu, dialog fabulos despre Gigi Becali şi FCSB

Gigi Becali / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Favorita lui Gigi Becalio în finala Campionatului Mondial
  • Pe cine mizează patronul de la FCSB

Gigi Becali şi-a ales favorita în finala Campionatului Mondial, meci care va fi disputat de Argentina şi Franţa. Patronul de la FCSB susţine că s-ar bucura dacă Lionel Messi ar deveni campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina şi Franţa se vor duela în finala Campionatului Mondial. Meciul de gală va fi duminică, de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro!

Favorita lui Gigi Becali, înaintea finalei Campionatului Mondial, Argentina – Franţa

Gigi Becali a mărturisit că Argentina este favorita sa, în finala turneului final din Qatar. Lionel Messi este motivul pentru care patronul de la FCSB îi susţine pe sud-americani, Franţa nefiind pe placul acestuia.

Reclamă

„Bă, tată, și ăia sunt catolici, și ceilalți. Nu mă interesează de niciunii. Dacă vreți voi așa, argentinienii sunt argentinieni. Pentru mine, Papa e ca orice om. Înclin spre Argentina, pentru Messi, pentru că are argentinieni echipa. Nu mă interesează Franța. Dacă e, țin cu Argentina”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Argentina este în căutarea primei Cupe Mondiale, după o pauză de 36 de ani. În 1986, „pumele” reuşeau să câştige trofeul mult râvnit, cu Diego Maradona în componenţa echipei.

Reclamă

Pentru Lionel Messi este ultimul turneu final mondial din carieră. Trofeul Cupei Mondiale este singurul care-i lipseşte starului sud-american, dintr-un palmares incredibil.

Lionel Messi, anunț categoric înainte de finală

CM 2022 Lionel Messi a făcut un anunț categoric înainte de finală. Starul Argentinei susține că duelul cu Franța va fi ultimul meci al său la un Mondial.

”Sunt mândru să fiu capabil să îmi închei participarea la Cupa Mondială cu meciul e duminică. Ce am experimentat e ceva îmbucurător. Cu siguranță, duminică va fi ultimul meu meci la un Mondial. Patru ani sunt mulți, până la următorul. Sunt fericit că pot să termin cum se poate mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simțit foarte bine la acest turneu. M-am simțit puternic înainte de fiecare meci. Am făcut multe sacrificii, ultimul meci a avut și prelungiri și nu ne-a fost deloc ușor. Am ajuns obosiți, dar grupul a arătat din nou putere. Am făcut un meci foarte bun cu Croația, știam de ce vom avea parte.

Am pregătit meciul foarte bine. Știam că vor avea și ei mingea, pentru că au niște jucători foarte buni la mijlocul terenului. Știam că vom avea șansele noastre. Sunt fericit și m-am simțit foarte bine de-a lungul acestui Mondial. Din fericire, am putut ajuta echipa și lucrurile au mers foarte bine.

Echipa, pe lângă putererea ei, este și una inteligentă și știe să citească fiecare moment al meciurilor. Scaloni a zis-o deja, e un grup foarte inteligent, care știe când trebuie să sufere, când trebuie să preseze, să se retragă. Echipa știe să citească meciurile.

Avem un staff foarte bun care nu lasă nimic la voia întâmplării. Ne învață fiecare detaliu important la fiecare meci. Niciodată nu ne simțim pierduți pe teren. Știm ce avem de făcut în fiecare meci. Știam că Croația poate avea posesia, dar știam ce forță avem după ce recuperăm mingea. Ei ne-au lăsat mai multe spații”, a spus Messi, citat de marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”