Închide meniul

CM 2022 | Gestul extrem la care a apelat Neymar, pentru a-şi forţa revenirea pe teren: „Este acolo 24 din 24!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 noiembrie 2022, 20:49

CM 2022 | Gestul extrem la care a apelat Neymar, pentru a-şi forţa revenirea pe teren: „Este acolo 24 din 24!

Gestul extrem la care a apelat Neymar

Neymar, în timpul partidei dintre Brazilia şi Serbia/ Profimedia

S-a aflat gestul extrem la care a apelat Neymar, pentru a se recupera cât mai repede după accidentarea suferită la Campionatul Mondial din Qatar. Starul Braziliei îşi petrece tot timpul în salonul de fizioterapie, după cum a dezvăluit colegul său de la naţională, Marquinhos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a accidentat în meciul de debut al Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar, şi nu va mai putea evolua în următoarele meciuri din faza grupelor. Starul de la PSG ar putea reveni pe teren în partida din optimi, dacă sud-americanii se vor califica în acea fază a competiţiei.

Gestul extrem la care a apelat Neymar, pentru a-şi forţa revenirea pe teren

Marquinhos a oferit detalii din culise despre sacrificul pe care Neymar îl face pentru a grăbi procesul de recuperare. Starul de la PSG a ales să nu mai stea alături de coechipierii săi la hotelul în care este cazată naţionala Braziliei, ci să se „mute” în salonul de fizioterapie.

Marquinhos a mai dezvăluit că Neymar este încrezător că va putea reveni pe gazon cât mai repede, şi la acelaşi lucru speră şi colegii săi din naţionala Braziliei.

„Doarme în salonul de fizioterapie, este acolo 24 de ore din 24. Asta arată cât de mult vrea să revină alături de noi.

Reclamă

Nu știm când se va întâmpla, dar sperăm să îl avem cât mai curând, într-o stare bună atât fizic, cât și psihic.

Îl văd foarte încrezător în privința revenirii. Este foarte concentrat pe acest lucru”, a declarat Marquinhos, citat de thehindu.com.

Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar

Selecționerul Braziliei, Tite, a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia. Acesta speră să îi aibă pe starul lui PSG după partida cu Elveția.

Reclamă 4 / 0/3

Tite şi-a recunoscut „eroarea” că nu şi-a schimbat la timp jucătorul, dar şi-a exprimat optimismul, aşa cum făcuse după meciul cu Serbia. „Cred că Ney şi Danilo se vor întoarce, asta este părerea mea. La urma urmei, nu sunt medic.

Dar rapoartele medicale îmi dau speranţă pentru ambii jucători. Am crezut că accidentarea lui Danilo a fost mai puţin gravă, dar s-a schimbat. (…) Tot ce pot face este să-mi înlocuiesc jucătorii, să-i trimit la medic şi să-i duc la antrenament după aceea”, a spus antrenorul brazilian.

Neymar are o problemă cu ligamentele şi va fi indisponibil pentru partida cu Elveţia, a anunţat vineri Confederaţia braziliană de fotbal (CBF).

Neymar a suferit o entorsă în meciul de joi, împotriva Serbiei, iar examenele medicale au arătat că atacantul lui PSG are o problemă la ligamentele gleznei piciorului drept.

Alături de Neymar se află şi fundaşul Danilo, care a suferit şi el o entorsă.

Recomandări
  • La ce gest extrem a apelat Neymar pentru a se recupera
  • Detalii de ultimă oră despre starul brazilian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și