Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Haos pe străzile din Bruxelles, după Belgia – Maroc 0-2! Fanii marocani au devastat tot ce le-a ieşit în cale. Poliţiştii au intervenit

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 noiembrie 2022, 18:13 / Actualizat: 27 noiembrie 2022, 19:27

CM 2022 | Haos pe străzile din Bruxelles, după Belgia – Maroc 0-2! Fanii marocani au devastat tot ce le-a ieşit în cale. Poliţiştii au intervenit

Haos pe străzile din Bruxelles, după Belgia - Maroc 0-2

Străzile din Bruxelles, după Belgia - Maroc 0-2/ Profimedia

După Belgia – Maroc 0-2, s-a declanşat haosul pe străzile din Bruxelles! Fanii africanilor au incendiat o maşină şi mai multe scutere, fiind nevoie de intervenţia urgentă a forţelor de ordine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maroc a furnizat o surpriză la Campionatul Mondial din Qatar. Reprezentativa vedetelor Hakimi şi Ziyech a învins Belgia cu scorul de 2-0, şi este cu gândul la calificarea în optimi, cu o etapă înainte de finalul grupelor.

Haos pe străzile din Bruxelles, după Belgia – Maroc 0-2

Fanii Marocului au fost în centrul unor violenţe, pe străzile din capitala Belgiei. Conform presei internaţionale, suporterii au incendiat o maşină, cât şi două scutere staţionate, şi au aruncat cu torţe spre oamenii aflaţi pe stradă.

Poliţia s-a mobilizat imediat, şi au fost trimişi 100 de reprezentanţi ai forţelor de ordine pentru a calma spiritele încinse. Suporterii nu s-au liniştit nici măcar când poliţiştii au intervenit cu tunurile de apă, şi au început să arunce cu pietre spre aceştia. Mai mult decât atât, huliganii au devastat şi băncile de pe unul dintre bulevardele importante din Bruxelles.

Reclamă

Violenţele de pe străzile din Bruxelles au debutat încă de la startul partidei, însă acesteau au escaladat după fluierul final! În ciuda victoriei favoriţilor, huliganii marocani au fost greu de liniştit.

Chiar şi primarul din Bruxelles a intervenit, şi a transmis un mesaj prin care condamnă acţiunile violente ale fanilor marocani, de la finalul partidei de la Campionatul Mondial.

„Condamn cu tărie incidentele din această după-amiază. Poliţia a intervenit deja. Le recomand suporterilor să nu meargă în centrul oraşului. Poliţiştii vor face arestări”, a fost mesajul transmis de Philippe Close, edilul din Bruxelles, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Graţie succesului cu Belgia, Maroc a acumulat 4 puncte. În ultima rundă, africanii se vor duela cu Canada, în încercarea de a obţine o calificare istorică în optimile Campionatului Mondial. De cealaltă parte, Belgia rămâne cu 3 puncte în clasamentul Grupei F, şi „tremură” serios înaintea ultimei runde!

Situaţie de necrezut în Belgia – Maroc 0-2. Yassine Bounou a fost pe teren la intonarea imnurilor, dar nu a apărat niciun minut!

Situaţie de necrezut în startul meciului Belgia – Maroc, scor 0-2, din Grupa F de la Campionatul Mondial 2022. Nu doar rezultatul final a luat prin surprindere pe toată lumea. Yassine Bounou era în echipa de start a Marocului, dar s-a făcut „nevăzut” de pe teren.

Portarul de 31 de ani al celor de la Sevilla şi-a făcut apariţia pe gazon înaintea fluierului de start. A fost alături de conaţionalii săi din naţionala Marocului la intonarea imnurilor. Totuşi, imediat după nu a mai apărut între buturi.

Selecţionerul Walid Regragui l-a trimis în poartă, surprinzător, pe Munir Mohamedi, goalkeeperul celor de la Al Wehda. Fanii nu au înţeles nimic şi au aşteptat explicaţii pentru decizia luată.

Din primele informaţii, Bounou s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate. Acesta ar fi acuzat ameţeli, aşa că s-a decis să nu se rişte nimic şi a fost înlocuit pe ultima sută de metri. Astfel, înlocuitorul său şi-a făcut apariţia la poza de grup.

Recomandări
  • Haos pe străzile din Bruxelees, după Belgia – Maroc
  • Fanii marocanilor au incendiat o maşină

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și