Închide meniul

CM 2022 | Situaţie de necrezut în Belgia – Maroc 0-2. Yassine Bounou a fost pe teren la intonarea imnurilor, dar nu a apărat niciun minut!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 17:33

CM 2022 | Situaţie de necrezut în Belgia – Maroc 0-2. Yassine Bounou a fost pe teren la intonarea imnurilor, dar nu a apărat niciun minut!

Situaţie de necrezut în Belgia - Maroc 0-2. Yassine Bounou a fost pe teren la intonarea imnurilor, dar a fost dat dispărut după

Munir Mohamedi a apărat în Belgia - Maroc 0-2 / Profimediaimages

  • Belgia – Maroc 0-2
  • Yassine Bounou, schimbat in extremis

Situaţie de necrezut în startul meciului Belgia – Maroc, scor 0-2, din Grupa F de la Campionatul Mondial 2022. Nu doar rezultatul final a luat prin surprindere pe toată lumea. Yassine Bounou era în echipa de start a Marocului, dar s-a făcut „nevăzut” de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de 31 de ani al celor de la Sevilla şi-a făcut apariţia pe gazon înaintea fluierului de start. A fost alături de conaţionalii săi din naţionala Marocului la intonarea imnurilor. Totuşi, imediat după nu a mai apărut între buturi.

Situaţie de necrezut în Belgia – Maroc 0-2. Yassine Bounou, dat dispărut!

Selecţionerul Walid Regragui l-a trimis în poartă, surprinzător, pe Munir Mohamedi, goalkeeperul celor de la Al Wehda. Fanii nu au înţeles nimic şi au aşteptat explicaţii pentru decizia luată.

Reclamă

Din primele informaţii, Bounou s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate. Acesta ar fi acuzat ameţeli, aşa că s-a decis să nu se rişte nimic şi a fost înlocuit pe ultima sută de metri. Astfel, înlocuitorul său şi-a făcut apariţia la poza de grup.

Reclamă

Bounou făcuse minuni în startul Mondialului din Qatar. Şi-a ajutat echipa să smulgă o remiză albă împotriva Croaţiei. Selecţionata Marocului a reuşit surpriza şi cu Belgia. A scăpat fără gol şi chiar a dat două lovituri pe final. Munir Mohamedi a fost fără greşeală!

Maroc, rezultat surprinzător împotriva Belgiei

Echipa naţională a Marocului a învins duminică, scor 2-0, reprezentativa Belgiei, într-un meci contând pentru grupa F a Cupei Mondiale din Qatar.

Maroc a înscris pe finalul primei reprize, în minutul 45, prin Ziyech, care a transformat o lovitură liberă. Golul a fost însă anulat după consultarea VAR, pe motiv de ofsaid la Romain Saiss, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marocanii au marcat totuşi din lovitură liberă, în minutul 73, atunci când Sabiri, abia intrat pe teren, a trimis direct în plasa o lovitură liberă de pe parte stângă a terenului. Africanii au dat lovitura decisivă în al doilea minut al prelungirilor, când Aboukhlal a înscris pentru 2-0, cu un şut sub transversală.

BELGIA: Courtois – Alderweireld, Castagne, Verthongen – Meunier (Lukaku 81), Witsel, Onana (Tielemans 60), T. Hazard (Trossard 75), De Bruyne – E. Hazard (Mertens 60), Batshuayi (De Ketelaere 75). SELECŢIONER: Roberto Martinez.

MAROC: Munir – Hakimi (Attiat-Allah 68), Aguerd, Saiss, Mazraoui – Ounahi (El Yamiq 78), Amrabat, Amallah (Sabiri 68) – Ziyech, En-Nesyri (Hamdallah 73), Boufal (Aboukhlal 73). SELECŢIONER: Walid Regragui.

Cu acest rezultat, Maroc este noul lider al Grupei F. Are 4 puncte, cu unul mai mult decât Belgia. Clasamentul poate suferi schimbări după meciul Croaţia – Canada.

Selecționerul Canadei nu s-a mai putut abține: „Acum vom merge și vom ‘F’ Croația!”

John Herdman, selecționerul Canadei, nu s-a mai putut abține după înfrângerea cu Belgia, scor 0-1, din prima rundă de la Campionatul Mondial din Qatar. Herdman a dezvăluit la conferința de presă ce le-a transmis jucătorilor după partida de miercuri seară, iar reacția sa a devenit virală în timp record.

Naționala Canadei i-a pus mari probleme Belgiei și chiar putea să preia conducerea pe tabelă în debutul meciului. Alphonso Davies a ratat un penalty în minutul 11. Thibaut Courtois i-a ghicit intenția și a păstrat poarta intactă.

Belgienii s-au impus în cele din urmă cu 1-0, după golul marcat de Michy Batshuayi în minutul 44. Selecționerul Canadei consideră că echipa sa ar fi trebuit să câștige cele 3 puncte, ținând cont de ocaziile ratate.

Reclamă

John Herdman este convins că elevii săi vor învinge Croația în următorul meci. Din acest motiv, tehnicianul canadienilor a făcut un anunț total neașteptat, semi-cenzurat, la conferința de presă.

Sunt mândru de prestația jucătorilor, însă trebuia să obținem cele trei puncte în acest prim meci. Am avut multe ocazii, dar le-am ratat. Obiectivul era să fim pe primul loc după acest meci, am avut multe șanse.

Le-am spus jucătorilor că merită să fie aici și că vom merge și vom ‘F’ Croația în următorul meci. Atât de simplu este!”, a declarat John Herdman, citat de ESPN.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Fotbal extern • 19 mart., 19:16
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Anderlecht - Genk
Fotbal extern • 24 dec., 20:16
Scandal uriaş în Belgia! S-a cerut rejucarea derby-ului: „Este singura decizie corectă”
Thibaut Courtois nu va juca la EURO 2024
EURO 2024 • 19 dec., 18:00
Thibaut Courtois nu va juca la EURO 2024. Veste incredibilă pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu