Închide meniul

CM 2022 | Istvan Kovacs, a şasea delegare la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român va fi prezent la duelul decisiv Arabia Saudită – Mexic

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 10:33

CM 2022 | Istvan Kovacs, a şasea delegare la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român va fi prezent la duelul decisiv Arabia Saudită – Mexic

Istvan Kovacs, la a şase delegare de la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, în timpul unui meci/ Profimedia

Istvan Kovacs a primit a şasea delegare la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român va fi al patrulea oficial la partida decisivă din Grupa C, Arabia Saudită – Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial şi la o partidă de marţi seara. Arbitrul din Carei va fi prezent la duelul crucial dintre Senegal şi Ecuador, partidă ce va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 17:00.

Istvan Kovacs, a şasea delegare la Campionatul Mondial din Qatar

Centralul partidei dintre Arabia Saudită şi Mexic va fi englezul Michael Oliver, ajutat de la cele două tuşe de alţi doi britanici, Stuart Burn şi Simon Bennett.

Istavn Kovacs se află la a şasea delegare de la Campionatul Mondial, însă până acum nu a arbitrat nicio partidă de la „centru”. Românul a mai fost al patrulea oficial la partidele dintre Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, urmând ca marţi după-amiaza să fie prezent şi la duelul dintre Senegal şi Ecuador, partidă din Grupa A.

Reclamă

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs! Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs ar putea avea parte de o surpriză şi să arbitreze un meci din fazele superioare ale Cupei Mondiale. Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă la 4 meciuri.

„Va arbitra în etapele superioare. Din ce-am văzut până acum, doar Daniele Orsato a arbitrat, dintre cei mai cunoscuți. Nu este problemă de valoare în ceea ce-l privește, o are. Am văzut arbitri mult sub el cu mult. Totuși, până la o eventuală finală, mică sau mare, trebuie să-l vedem la cel puțin două meciuri.

După, sigur, poate intra în discuție pentru semifinală, finală mare sau mică. E tânăr, a ajuns acolo, într-o galerie selectă. Nu cred că poate să primească finala, dar, cine știe, arbitrează două meciuri bune, poate îl vezi în finală. Are tot ce îi trebuie ca să arbitreze foarte bine”, a spus Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Kovacs, primul român care arbitrează la Mondial în ultimii 36 de ani

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar sunt prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și