Închide meniul

CM 2022 | Istvan Kovacs, din nou delegat la Campionatul Mondial! Centralul român va fi prezent la super-duelul Portugalia – Elveţia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 22:26

CM 2022 | Istvan Kovacs, din nou delegat la Campionatul Mondial! Centralul român va fi prezent la super-duelul Portugalia – Elveţia

Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia Images

Istvan Kovacs a fost din nou delegat la Campionatul Mondial din Qatar. Centralul român va fi al patrulea oficial la super-duelul din optimile turneului final, Portugalia – Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs se află la a opta delegare la Campionatul Mondial, însă la toate duelurile a fost arbitru de rezervă.

Istvan Kovacs, din nou delegat la Campionatul Mondial

Centralul partidei dintre Portugalia şi Elveţia va fi mexicanul Cesar Ramos. Acesta va fi ajutat de la cele două tuşe de către alţi doi mexicani, Alberto Morin şi Miguel Hernandez.

Meciul dintre Portugalia şi Elveţia se va disputa marţi, pe 6 decembrie, de la ora 21:00. Partida, care se anunţă extrem de echilibrată, va fi în format live text, pe AS.ro!

Reclamă

Istvan Kovacs a mai fost prezent până acum la duelurile Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Argentina – Mexic, Spania – Mexic, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic şi Croaţia – Belgia.

Până acum, Istvan Kovacs a încasat 90.000 de euro, la Campionatul Mondial. Cu 70.000 de euro a fost răsplătit pentru participarea la turneul final, iar pentru fiecare meci la care a fost prezent, i-au intrat în cont 2500 de euro.

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci. Porumboiu merge mai departe şi spune că nu crede că Istvan Kovacs va arbitra vreun meci la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs a fost doar arbitru de rezervă la această Cupă Mondială. În total, Kovacs a primit 8 delegări la Campionatul Mondial.

„Poate o să-i dea un joc. În momentul în care sunt delegați și cei doi asistenți ai lui nu stă în picioare varianta că a fost chemat acolo doar ca arbitru suport. Mi se pare neverosimil la nivelul UEFA și FIFA… Trebuia să-l delege și pe el. Astfel de greșeli mi se par de neacceptat. Depinde și de pregatirea pe care a avut-o în timpul competiției, dar Kovacs este printre primii trei-patru care sunt acolo. A fost preferatul meu Kovacs.

Dacă a fost selecționat, trebuia să arbitreze. Mi-e greu să cred că va conduce un meci din fazele superioare, dacă el n-a fost delegat la vreun meci din grupe”, a spus Adrian Porumboiu la sport.ro.

Recomandări
  • Istvan Kovacs, din nou delegat la CM din Qatar
  • Centralul român va fi prezent la super-duelul Portugalia – Elveţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și