Închide meniul

CM 2022 | Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă în Argentina – Mexic! A treia delegare a centralului român, la Campionatul Mondial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 21:10

CM 2022 | Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă în Argentina – Mexic! A treia delegare a centralului român, la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, în timpul unui meci

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Argentina şi Mexic. Centralul român va fi arbitru de rezervă la confruntarea decisivă a lui Lionel Messi, de la Campionatul Mondial din Qatar

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot din postura de arbitru de rezervă, Istvan Kovacs a mai fost prezent la duelurile Qatar – Ecuador şi Uruguay – Coreea de Sud, din prima etapă a grupelor turneului final.

Istvan Kovacs, delegat la Argentina – Mexic

Partida dintre Argentina şi Mexic este una extrem de importantă, având în vedere eşecul înregistrat de „pume” în meciul de debut. Astfel, sud-americanii, în frunte cu Lionel Messi, nu-şi mai permit paşi greşiţi şi ţintesc victoria în partida din etapa secundă.

Istvan Kovacs va bifa al treilea meci din postura de arbitru de rezervă, la Campionatul Mondial din Qatar. Partida dintre Argentina şi Mexic îl va avea la centru pe italianul Daniele Orsato, arbitru care va fi ajutat de brigada sa formată din Ciro Carbone şi Alessandro Giallatini.

În camera VAR va fi prezent tot un italian, Massimiliano Irrati.

Reclamă

Dan Petrescu o dă exemplu pe Argentina în vestiarul CFR-ului

Dan Petrescu a vorbit despre marile surprize de la Campionatul Mondial din Qatar. Antrenorul lui CFR Cluj a început să o dea exemplu pe Argentina, care s-a făcut de râs şi a pierdut meciul cu Arabia Saudită.

„Bursucul” le-a atras atenţia jucătorilor săi, înaintea amicalului CFR Cluj – Corvinul, scor 2-0. I-a avertizat că riscă să fie învinşi dacă nu tratează serios partida.

Ruşinea trăită de Lionel Messi şi coechipierii săi a devenit subiect de studiu pentru Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Surpriza e Arabia Saudită, nu Argentina… surpriza plăcută. Dacă îţi doreşti mult, dacă eşti organizat, entuziasm, şi ai şi jucători care pot să facă ceva, cum au cei de la Arabia Saudită… au crezut în ei, în victorie, cred că nimeni nu a crezut. Cei de la Argentina poate au intrat cu capul pe sus, siguri de victorie, şi s-a văzut că fotbalul e imprevizibil.

Asta le-am spus şi eu astăzi jucătorilor mei, înainte de amical: ‘Dacă nu intraţi bine pe teren, pierdem meciul, pentru că şi Argentina care îl are pe Messi pe teren a pierdut cu Arabia Saudită”. Bravo celor de la Arabia Saudită! Cred că Argentina are acum nevoie de două victorii, că altfel va pleca acasă foarte repede. Pentru toată lumea e important meciul ăsta, arată că nu mai sunt meciuri uşoare. În fotbal nu mai există meciuri uşoare„, a declarat Dan Petrescu.

Surprinzător, nu Anglia este favorita fostului fundaş de la Chelsea. Dan Petrescu îi ţine pumnii Braziliei.

„Favorita mea este Brazilia şi cred că a tuturor. Dar şi Brazilia trebuie să demonstreze pe teren. A doua favorită pentru mine e Germania şi a treia e Olanda„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și