Închide meniul

CM 2022 | Jose Gaya s-a accidentat şi ratează Cupa Mondială! Un jucător de la Barcelona, chemat de urgenţă de Luis Enrique

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2022, 14:53

CM 2022 | Jose Gaya s-a accidentat şi ratează Cupa Mondială! Un jucător de la Barcelona, chemat de urgenţă de Luis Enrique

Lusi Enrique a chemat un jucător de la Barcelona

Profimedia

Jose Gaya s-a accidentat şi ratează Cupa Mondială. Internaţionalul spaniol Jose Gaya, accidentat la o gleznă, nu va putea participa la Cupa Mondială din Qatar, informează L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul echipei Valencia ar urma să fie înlocuit în lot cu Alejandro Balde, de la FC Barcelona.

Jose Gaya s-a accidentat şi ratează Cupa Mondială

Gaya a suferit o entorsă minoră, miercuri, la antrenament. El va avea nevoie de cel puţin zece zile de îngrijiri, astfel că selecţionerul Luis Enrique a decis să îl înlocuiască pe jucător, scrie news.ro.

Lotul Spaniei pentru Cupa Mondială din Qatar

Sergio Ramos, fundașul lui PSG, este cel mai sonor nume „uitat” de Luis Enrique în afara lotului. Ramos n-a fost prezent nici la Euro 2020, ultimul turneu final, din cauza problemelor medicale. Fundașul de 36 de ani a jucat ultima oară pentru naționala Spaniei în martie 2021.

În presa din Spania se zvonea că Sergio Ramos ar putea fi convocat de Luis Enrique pentru Mondialul din Qatar, dar în cele din urmă selecționerul iberic a decis să mizeze pe alți fundași.

Reclamă

Nici David De Gea, portarul lui Manchester United, și Thiago Alcantara, mijlocașul lui Liverpool, n-au fost incluși în lotul Spaniei. La scurt timp după ce a fost anunțat lotul Spaniei, Achraf Hakimi, colegul lui Sergio Ramos de la PSG, a postat un mesaj de încurajare pentru fostul căpitan al Realului.

Portari:

Unai Simon (Athletic Bilbao)
Robert Sanchez (Brighton)
David Raya (Brentford)

Reclamă 4 / 0/3

Fundași:

Dani Carvajal (Real Madrid)
Cesar Azpilicueta (Chelsea)
Eric Garcia (Barcelona)
Hugo Guillamon (Valencia)
Pau Torres (Villarreal)
Aymeric Laporte (Manchester City)
Jordi Alba (Barcelona)
Balde (FC Barcelona)

Mijlocași:

Sergio Busquets (Barcelona)
Rodri (Manchester City)
Gavi (Barcelona)
Carlos Soler (PSG)
Marcos Llorente (Atletico Madrid)
Pedri (Barcelona
Koke (Atletico Madrid)

Atacanți:

Ferran Torres (Barcelona
Pablo Sarabia (PSG)
Yeremy Pino (Villarreal)
Alvaro Morata (Atletico Madrid)
Marco Asensio (Real Madrid)
Nico Williams (Athletic Bilbao)
Ansu Fati (Barcelona)
Dani Olmo (RB Leipzig)

Şi Argentina are problem cu accidentările

Suporterii echipei lui Lionel Messi şi-au arătat din nou ataşamentul pentru jucători. Angel Correa şi Thiago Almada sunt fotbaliştii chemaţi de urgenţă la naţională, după accidentările lui Nico González şi Tucu Correa.

Reclamă

„Sunt foarte fericit, să călătoresc şi să ajung la echipa naţională. Eram acasă cu familia mea şi acum plec spre Qatar cu un entuziasm enorm”, a spus Angel Correa, citat de TyC Sports.

„Este o nebunie, este ceva incredibil, ceva fără precedent”, a fost şi mesajul comentatorilor argentinieni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și