Închide meniul

CM 2022 | Karim Benzema, „la cuțite” cu Didier Deschamps? Motivul pentru care starul de la Real Madrid nu va fi prezent la finala Campionatului Mondial, Argentina – Franța

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 10:18

CM 2022 | Karim Benzema, la cuțite” cu Didier Deschamps? Motivul pentru care starul de la Real Madrid nu va fi prezent la finala Campionatului Mondial, Argentina – Franța

Karim Benzema, deranjat de Didier Descahmps. De ce va rata atacantul finala Campionatului Mondial

Karim Benzema și Didier Descamps, în timpul unui meci al Franței/ Profimedia

Karim Benzema nu va fi prezent la finala Campionatului Mondial, dintre Argentina și Franța, iar motivul ar fi reprezentat de neînțelegerile pe care le are cu Didier Deschamps. Starul de la Real Madrid a fost deranjat de atitudinea selecționerului francez din momentul accidentării sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a accidentat la începutul Campionatului Mondial, și astfel a fost nevoit să plece din cantonamentul Franței. După ce s-a recuperat, atacantul ar fi putut reveni în Qatar, regulamentul permințându-i să evolueze în ultimul act al competiției, însă câștigătorul Balonului de Aur a refuzat acest fapt.

Karim Benzema, „la cuțite” cu Didier Deschamps? Motivul pentru care starul de la Real Madrid va rata finala Argentina – Franța

Presa din Spania, citată de sportbible.com, anunță faptul că atacantul de la Real Madrid a fost deranjat de atitudinea selecționerului Franței, care l-a trimis imediat acasă pentru a se recupera, la începutul turneului final. Benzema s-a refăcut complet în scurt timp, și s-a ridicat întrebarea de ce acesta nu a rămas în lotul Franței pentru a primi îngrijiri.

Aceeași sursă anunță faptul că starul francez ar fi cerut doar trei zile de tratament, la baza lui Real Madrid, însă ulterior a fost nemulțumit de cum Didier Deschamps s-a comportat în cazul său, cât și de declarațiile făcute de selecționer în timpul conferințelor de presă.

Astfel, Karim Benzema ar fi fost „nervos” și „revoltat” atunci când staff-ul naționalei Franței i-a transmis faptul că ar trebui să plece din Qatar, deoarece el era încrezător că se poate recupera într-un timp scurt. „Ce păcat, Karim, că trebuie să pleci”, ar fi fost cuvintele lui Descahmps, notează sursa citată mai sus.

Reclamă

Deși Karim Benzema ar fi putut evolua în ultimul act al competiției din Qatar, dat fiind faptul că Didier Descahmps nu a convocat alt jucător în locul său, starul lui Real Madrid a ales să rămână în capitala Spaniei, și să nu revină la turneul final, nici măcar pentru a fi aproape de coechipierii săi.

După semifinala cu Maroc, Didier Deschamps a fost întrebat despre situația lui Karim Benzema, iar selecționerul Franței a oferit un răspuns aspru: „Nu vreau să răspund la asta. Următoarea întrebare”.

Franța se luptă pentru al doilea titlu de campioană mondială la rând. „Albaștrii” se vor duela cu Argentina, Lionel Messi fiind în căutarea singurului trofeu care îi lipsește din palmares.

Reclamă 4 / 0/3

Probleme pentru Franţa, înaintea finalei Campionatului Mondial

Franţa se confruntă cu probleme serioase, cu două zile înainte de confruntarea cu Argentina, din finala Campionatului Mondial. Ibrahima Konate şi Rafael Varane au prezentat simptome de răceală, şi sunt incerţi înaintea duelului cu “pumele” conduse de Lionel Messi.

Vestea că Ibrahima Konate şi Rapahel Varane au fost loviţi de virus vine după ce la începutul săptămânii Dayot Upamecano şi Adrien Rabiot nu au putut fi utilizaţi în semifinala cu Maroc.

Ibrahima Konate şi Rafael Varane prezintă simptome de răceală, anunţă beinsports.com. Aceeaşi sursă, care citează rmcsport.com, anunţă faptul că cei doi nu sunt grav afectaţi de virus, însă se află sub supravegherea staff-ului francez.

Dacă aceştia doi nu ar putea juca în finala Campionatului Mondial, ar fi o adevărată lovitură pentru Didier Descahmps, care ar trebui să improvizeze în compartimentul defensiv. Raphael Varane a fost titular în cele două dueluri “de foc” din sferturi şi semifinale, cu Anglia, respectiv Maroc, în timp ce Adrien Rabiot a evoluat în patru partide, trei dintre ele în grupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și