Închide meniul

CM 2022 | Probleme pentru Franţa, înaintea finalei Campionatului Mondial! Doi jucători sunt incerţi, cu două zile înaintea duelului de gală cu Argetina

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 17:42

CM 2022 | Probleme pentru Franţa, înaintea finalei Campionatului Mondial! Doi jucători sunt incerţi, cu două zile înaintea duelului de gală cu Argetina

Probleme pentru Franţa, înaintea finalei Campionatului Mondial

Jucătorii Franţei, în timpul unui meci/ Profimedia

Franţa se confruntă cu probleme serioase, cu două zile înainte de confruntarea cu Argentina, din finala Campionatului Mondial. Ibrahima Konate şi Rafael Varane au prezentat simptome de răceală, şi sunt incerţi înaintea duelului cu „pumele” conduse de Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Ibrahima Konate şi Rapahel Varane au fost loviţi de virus vine după ce la începutul săptămânii Dayot Upamecano şi Adrien Rabiot nu au putut fi utilizaţi în semifinala cu Maroc.

Probleme pentru Franţa, înaintea duelului cu Argentina din finala Campionatului Mondial

Ibrahima Konate şi Rafael Varane prezintă simptome de răceală, anunţă beinsports.com. Aceeaşi sursă, care citează rmcsport.com, anunţă faptul că cei doi nu sunt grav afectaţi de virus, însă se află sub supravegherea staff-ului francez.

Dacă aceştia doi nu ar putea juca în finala Campionatului Mondial, ar fi o adevărată lovitură pentru Didier Descahmps, care ar trebui să improvizeze în compartimentul defensiv. Raphael Varane a fost titular în cele două dueluri „de foc” din sferturi şi semifinale, cu Anglia, respectiv Maroc, în timp ce Adrien Rabiot a evoluat în patru partide, trei dintre ele în grupă.

În acest caz, Didier Deschaps ar rămâne cu puţine variante pentru postul de fundaş central, dacă nici Upamecano nu şi-ar reveni la timp pentru finala cu Argentina. O posibilă soluţie ar putea reprezenta utilizarea tânărului William Saliba, care evoluează la Arsenal. Stopperul de 21 de ani a evoluat doar 28 de minute la acest Campionat Mondial, în partida pierdută de Franţa cu Tunisia.

Reclamă

Cu toate acestea, se pare că Upamecano, care a fost titular indiscutabil în patru partide din Qatar, s-a antrenat normal, şi sunt şanse să se refacă la timp pentru duelul cu Lionel Messi. Totodată, veştile bune se aplică şi în cazul lui Adrien Rabiot, şi el fiind aproape refăcut.

Lionel Messi, absent la ultimul antrenament al Argentinei

Lionel Messi a fost absent la ultimul antrenament al Argentinei! Emoții uriașe pentru “Pume”, înaintea finalei Campionatului Mondial, contra Franței, programată pe 18 decembrie, de la ora 17:00.

Lionel Messi a avut o prestație fabuloasă și în semifinala cu Croația, reușind un gol și un assist. În timpul meciului însă, starul argentinian a resimțit un disconfort la piciorul stâng, dar a rămas pe teren până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit footmercato.net, Messi a fost absent la antrenamentul efectuat joi de “Pume”, cu 3 zile înainte de marea finală. Super-atacantul lui PSG a acuzat dureri în zona coapsei și a alarmat întreaga suflare argentiniană.

“Argentinienii își vor ține respirația în următoarele ore”, a notat sursa citată, după vestea că Lionel Messi n-a fost prezent la ultimul antrenament.

Messi a fost integralist în toate cele 6 meciuri disputate până acum de naționala lui Lionel Scaloni la Cupa Mondială din Qatar. Starul sud-american se află la cea de-a doua finală de Mondial din carieră, după cea din 2014, pierdută de Argentina în fața Germaniei, scor 0-1.

Recomandări
  • Probleme pentru Franţa, înaintea finalei Campionatului Mondial
  • Doi jucători sunt incerţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și