Închide meniul
UPDATE

CM 2022 | Kylian Mbappe, 31 de goluri pentru naționala Franței! Are mai multe goluri la Mondial decât Zidane și Platini

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 19:44

CM 2022 | Kylian Mbappe, 31 de goluri pentru naționala Franței! Are mai multe goluri la Mondial decât Zidane și Platini

Kylian Mbappe a înscris golul cu numărul 31 pentru naționala Franței

Kylian Mbappe celebrează un gol / Profimedia

Kylian Mbappe a reușit golul cu numărul 31 pentru naționala Franței în partida cu Danemarca, din grupa D de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 19.50: Kylian Mbappe a făcut „dubla” în partida cu Danemarca! A înscris din centrarea lui Griezmann și a ajuns la 31 de reușite pentru națională.

Știrea inițială

Mbappe a înscris cu o reluare cu latul din interiorul careului, dintr-o pasă a lui Theo Hernandez. Starul Franței a ajuns la cifre incredibile pentru Les Bleus.

CM 2022 | Kylian Mbappe a înscris golul cu numărul 31 pentru naționala Franței

La 23 de ani și 340 de zile, Kylian Mbappe este cel mai tânăr jucător din istoria Franței care ajunge la 30 de goluri pentru națională. La aceeași vârstă, David Trezeguet avea doar 16 reușite!

Reclamă

Dintre cele 30 de goluri ale lui Mbappe pentru Franța, șase dintre ele au venit la Campionatul Mondial. A înscris de patru ori în urmă cu patru ani, în Rusia, când francezii au cucerit marele premiu. În Qatar are deja două reușite, după cel reușit cu Australia, în prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Legendele Zinedine Zidane și Michel Platini (5) au mai puține goluri decât Mbappe la Mondial. Starul lui PSG este la egalitate cu Thierry Henry. Cel mai bun marcator din istoria Franței la Cupa Mondială este Just Fontaine, cu 13 reușite, toate reușite la ediția din 1958. 

Mbappe a debutat în naționala Franței pe 25 martie 2017, când avea 18 ani, 3 luni și 5 zile, într-un meci cu Luxemburg din preliminariile Mondialului.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și