Închide meniul

CM 2022 | Kylian Mbappe, prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial! Postarea a adunat peste 1 milion de aprecieri într-o oră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 decembrie 2022, 21:35

CM 2022 | Kylian Mbappe, prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial! Postarea a adunat peste 1 milion de aprecieri într-o oră

Franța debutează la Cupa Mondială împotriva Australiei

Franța debutează la Cupa Mondială împotriva Australiei / Profimedia

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Super-atacantul de 23 de ani a marcat o „dublă” splendidă în meciul cu Polonia, câștigat de campioana mondială en-titre cu 3-1, în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a contribuit la toate cele 3 goluri înscrise de trupa lui Didier Deschamps în duelul cu Polonia. Starul de la PSG a marcat două goluri și a oferit pasa decisivă la reușita lui Olivier Giroud.

CM 2022 | Kylian Mbappe, prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial!

Kylian Mbappe a fost în culmea fericirii după calificarea în sferturile de finală. Postarea sa de pe contul de Instagram a adunat peste 1 milion de aprecieri în mai puțin de o oră.

„O victorie frumoasă și calificare în sferturile de finală!”, a scris Kylian Mbappe, pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Kylian Mbappe, „dublă” superbă în Franța – Polonia 3-1

Kylian Mbappe a avut o prestație de gală în meciul Franța – Polonia 3-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial. Atacantul de 23 de ani a marcat o dublă de vis și i-a doborât recordul legendarului Pele.

Mbappe a fost omul meciului din Qatar, câștigat categoric de campioana mondială contra Poloniei lui Robert Lewandowski.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a ieșit la rampă prima oară în minutul 44, când i-a pasat decisiv lui Olivier Giroud. „Veteranul” din atacul lui Didider Deschamps a înscris cu un șut din careu și a devenit golgheter-ul all-time al naționalei Franței.

Mbappe s-a dezlănțuit în repriza a doua. În minutul 74, atacantul de la PSG a marcat un gol superb din interiorul careului.

Kylian Mbappe a lovit din nou în minutul 90+1, când a reluat spectaculos în vinclu, cu o nouă execuție fantastică de la 16 metri.

A fost golul cu numărul 5 marcat de atacantul francez la Cupa Mondială din Qatar. Per total, Mbappe și-a trecut în cont 9 reușite la Campionatele Mondiale. Francezul i-a doborât recordul lui Pele, devenind cel mai bun marcator sub 24 de ani de la Campionatul Mondial.

Legendarul jucător brazilian avea 7 goluri înscrise până la vârsta respectivă.

În același timp, Kylian Mbappe a mai stabilit o bornă personală fabuloasă. Atacantul Franței l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la numărul de goluri înscrise la Mondial. Starul portughez, care este cu 14 ani mai în vârstă decât Mbappe, are 8 goluri la turneele finale.

Reclamă

Per total, Mbappe a marcat 33 de goluri în 63 de apariții la naționala Franței.

Didier Deschamps, elogiu în fața lui Kylian Mbappe după „dubla” superbă din Franța – Polonia 3-1

Didier Deschamps l-a lăudat la scenă deschisă pe Kylian Mbappe, care l-a depășit pe legendarul Pele și a devenit jucătorul sub 24 de ani cu cele mai multe goluri la Campionatele Mondiale.

Selecționerul Franței a anunțat ferm că Kylian Mbappe este cel mai bun jucător din lume, la ora actuală.

Deschamps a vorbit și despre următorul pas din Qatar. Campioana mondială en-titre va da piept în sferturi cu învingătoarea dintre Anglia și Senegal.

„Nu a fost ușor pentru că această echipă a Poloniei a fost foarte bine organizată pentru a ne pune probleme. Am schimbat câteva poziții la pauză. Kylian Mbappe are această abilitate de a rezolva multe probleme, deci cu atât mai bine pentru noi. A fost unitate în vestiar de la început, iar rezultatul este foarte bun.

Din postura favoritei ne puteam doar califica, însă faptul că am reușit să facem asta și pe teren e și mai bine. Avem șase zile să respirăm și să ne pregătim pentru sferturile de finală, este al treilea la rând cu multe ambiții. Acum, cel mai important lucru este să ne bucurăm de moment.

(N.r. – Este Mbappe cel mai bun jucător din lume?) Nu sunt obiectiv, sunt francez și antrenorul său, dar da, cu siguranță. S-a pregătit pentru acest Campionat Mondial. Chiar dacă nu a făcut cel mai bun meci al său timp de o oră, are această abilitate, pentru că îl urmărim de aproape, ca și alți jucători excepționali, de a schimba cursul jocului”, a spus Didier Deschamps, potrivit RMC Sport.

 

Recomandări
  • Kylian Mbappe, prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial
  • Postarea a adunat peste 1 milion de aprecieri într-o oră

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și