Închide meniul

CM 2022 | Legenda care a scris istorie cu Franța îl susține pe Lionel Messi în finala Campionatului Mondial: „Merită să fie campion!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 14:55

CM 2022 | Legenda care a scris istorie cu Franța îl susține pe Lionel Messi în finala Campionatului Mondial: Merită să fie campion!”

Camera de hotel a lui Lionel Messi va fi transformată într-un muzeu

Lionel Messi, în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar / Profimedia

Legenda care a scris istorie cu Franța îl susține pe Lionel Messi în finala Campionatului Mondial. David Trezeguet a declarat că starul sud-american merită să câștige turneul final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina și Franța se vor duela în finala Campionatului Mondial. Partida „de gală” va fi duminică, de la ora 17:00, în format live text pe AS.ro.

Legenda care a scris istorie cu Franța îl susține pe Lionel Messi în finala Campionatului Mondial

David Trezeguet a dezvăluit că nu și-ar fi dorit o astfel de finală la Campionatul Mondial. Fostul mare atacant are dublă cetățenie, părinții săi fiind argentinieni, și el de asemenea a crescut în țara sud-americană. Totodată, acesta a scris istorie alături de naționala Franței, cucerind titlul mondial în 1998.

Astfel, pentru Trezeguet a fost dificil să își aleagă echipa favorită în finala din Qatar, însă în cele din urmă a ales Argentina, Lionel Messi fiind motivul pentru care va susține „pumele” în ultimul act al Cupei Mondiale.

„E dificil de spus din punct de vedere personal, din punct de vedere emoțional. E o finală pe care nu mi-aș fi dorit-o, dar trebuie să fie o sărbătoare, un meci mare. E meciul pe care toți îl așteptăm, sunt cele mai bune echipe de la Cupa Mondială.

Reclamă

Din punct de vedere emoțional, știind că este ultima lui Cupă Mondială, Leo Messi merită să fie campion. E cel care face oamenii să viseze. Dar asta nu va lua din ambiția Franței de a câștiga trofeul”, a declarat David Trezeguet, citat de rmcsport.com.

Lionel Messi, anunț categoric înainte de finala Campionatului Mondial din Qatar

Lionel Messi a făcut un anunț categoric înainte de finală. Starul Argentinei susține că duelul cu învingătoarea dintre Franța și Maroc va fi ultimul al său la un Mondial.

Sunt mândru să fiu capabil să îmi închei participarea la Cupa Mondială cu meciul e duminică. Ce am experimentat e ceva îmbucurător. Cu siguranță, duminică va fi ultimul meu meci la un Mondial. Patru ani sunt mulți, până la următorul. Sunt fericit că pot să termin cum se poate mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simțit foarte bine la acest turneu. M-am simțit puternic înainte de fiecare meci. Am făcut multe sacrificii, ultimul meci a avut și prelungiri și nu ne-a fost deloc ușor. Am ajuns obosiți, dar grupul a arătat din nou putere. Am făcut un meci foarte bun cu Croația, știam de ce vom avea parte.

Am pregătit meciul foarte bine. Știam că vor avea și ei mingea, pentru că au niște jucători foarte buni la mijlocul terenului. Știam că vom avea șansele noastre. Sunt fericit și m-am simțit foarte bine de-a lungul acestui Mondial. Din fericire, am putut ajuta echipa și lucrurile au mers foarte bine.

Echipa, pe lângă putererea ei, este și una inteligentă și știe să citească fiecare moment al meciurilor. Scaloni a zis-o deja, e un grup foarte inteligent, care știe când trebuie să sufere, când trebuie să preseze, să se retragă. Echipa știe să citească meciurile.

Avem un staff foarte bun care nu lasă nimic la voia întâmplării. Ne învață fiecare detaliu important la fiecare meci. Niciodată nu ne simțim pierduți pe teren. Știm ce avem de făcut în fiecare meci. Știam că Croația poate avea posesia, dar știam ce forță avem după ce recuperăm mingea. Ei ne-au lăsat mai multe spații”, a spus Messi, citat de marca.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și