Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială: „E un turneu special, probabil va fi ultimul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 noiembrie 2022, 23:34

CM 2022 | Lionel Messi, anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială: „E un turneu special, probabil va fi ultimul!

Lionel Messi este căpitanul naționalei Argentinei

Lionel Messi este căpitanul naționalei Argentinei / Profimedia

Lionel Messi a făcut un anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială din Qatar. Căpitanul naţionalei Argentinei a declarat că este pregătit din punct de vedere fizic pentru turneul final. Messi a menţionat că ediţia aceasta va fi una specială, fiind probabil ultimul Campionat Mondial la care va mai participa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina îşi va face debutul la Campionatul Mondial din Qatar, marți, împotriva Arabiei Saudite, în cadrul Grupei C, din care mai fac parte Mexic şi Polonia.

CM 2022 | Lionel Messi, anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială din Qatar!

Lionel Messi a asigurat că se simte bine „atât personal, cât și fizic”, înainte ca Argentina să ia startul la Mondialul din Qatar.

„Mă simt foarte bine fizic, cred că sunt într-un moment grozav, atât personal cât şi fizic şi nu am nicio problemă. M-am antrenat sâmbătă separat, ca o măsură de precauţie. Nu am făcut nimic special, am avut grijă de mine, am muncit, aşa cum am făcut mereu.

Pentru mine este un turneu special, vreau să evoluez cât mai bine, probabil va fi ultimul meu turneu de Cupă Mondială. Avem şansa să realizăm ceva grozav, vreau să fiu parte la asta”, a spus Lionel Messi, aflat la cel de-al cincilea turneu final, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Starul argentinian a menţionat că îşi doreşte ca naționala sa să devină campioană mondială, ultima oară acest lucru întâmplându-se în 1986.

Imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi

O imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi a devenit virală pe internet, la mai puțin de 24 de ore înainte de meciul de debut al Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar.

Într-o fotografie care a devenit virală, gleza lui Lionel Messi pare complet inflamată. Fanii argentinieni s-au îngrijorat imediat când au văzut imaginea cu piciorul lui Messi. Starul lui PSG nu s-a plâns însă până acum de vreo problemă medicală.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii de la as.com scriu că umflătura ar putea fi doar o protecție pe care Messi și-a introdus-o în jambier, pentru mai multă siguranță. „La Pulga” e așteptat pe teren miercuri în meciul de debut al Argentinei de la CM 2022, împotriva Arabiei Saudite.

Lionel Messi, la antrenamentul Argentinei
Imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi

Lionel Messi s-a antrenat separat de restul jucătorilor de când delegația Argentinei a ajuns în Qatar. Vedeta „pumelor” a făcut exerciții doar în sala de forță. Antrenamentul de marți, în care a apărut cu glezna umflată, a fost primul pentru Messi alături de colegii săi.

Din lotul Argentinei, jucătorii cu probleme medicale sunt Lautaro Martinez, Paulo Dybala (cu afecţiuni la coapsă), Papu Gomez (rănit la genunchi) şi Marcos Acuna (pubalgie).

Lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Geronimo Rulli (Villarreal), Franco Armani (River Plate)

Fundași: Nahuel Molina (Atletico Madrid), Gonzalo Montiel (Sevilla), Cristian Romero (Tottenham), German Pezzella (Betis), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Marcos Acuna (Sevilla), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon), Juan Foyth (Villarreal)

Mijlocași: Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Alexis Mac Allister (Brighton), Guido Rodriguez (Betis), Alejandro Gomez (Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen)

Atacanți: Angel Di Maria (Juventus), Lautaro Martinez (Inter), Julian Alvarez (Manchester City), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter), Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (PSG)

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și