Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, criticat dur înainte de Argentina – Mexic: „Poartă banderola doar pentru că e Messi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 15:39

CM 2022 | Lionel Messi, criticat dur înainte de Argentina – Mexic: Poartă banderola doar pentru că e Messi”

Lionel Messi, criticat dur înainte de Argentina - Mexic

Lionel Messi, în tricoul Argentinei / Profimediaimages

Lionel Messi a fost criticat dur, chiar înainte de meciul decisiv dintre Argentina și Mexic, de la Campionatul Mondial din Qatar. Zico, fosta legendă a Braziliei, l-a taxat pe starul argentinian pentru lipsa atitudinii de lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina este obligată să câștige duelul cu Mexic, din runda a doua a grupelor Campionatului Mondial. Soarta calificării „pumelor” se va complica în cazul unui alt rezultat, având în vedere că sud-americanii au pierdut primul meci, în fața Arabiei Saudite.

Lionel Messi, atacat dur înainte de Argentina – Mexic

Zico a declarat că Lionesl Messi nu dă dovadă de calități de lider desăvârșit, iar banderola stă pe brațul său datorită numelui pe care acesta și l-a creat în fotbal. Mai mult decât atât, fosta legendă a Braziliei a declarat că starul de la PSG nu se impune printre colegii săi, pe care nu-i încurajează în timpul partidelor Argentinei.

Este un căpitan care nu vorbeşte cu nimeni, cred că-i lipsesc calităţile de lider. Poartă banderola doar pentru că este Messi. Argentina poate să câştige cu 4-0 sau să piardă cu 1-2 şi el va continua doar să-şi facă jocul, fără să se abată de la drumul său.

Nu cheamă pe nimeni la el, nu ţipă după nimeni. Nu vorbeşte cu nimeni. Sunt moment în care căpitanul trebuie să se impună. Când eram căpitanul naţionalei, aveam vreo 30 de ani şi îi controlam pe ceilalţi jucători. Asta nu este caracteristica lui Messi”, a declarat Zico, conform infobae.com.

Reclamă

Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi

Selecţionerul Argentinei a oferit ultimele detalii despre starea lui Lionel Messi, înaintea partidei decisive cu Mexic, de la Campionatul Mondial. Scaloni a declarat că starul de la PSG s-a refăcut complet după prima rundă, şi este apt pentru următorul duel.

Argentina a pierdut uluitor primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar. „Pumele” au fost învinse de Arabia Saudită, scor 1-2, şi astfel meciul cu Mexic, din runda a doua, a devenit unul crucial.

Lionel Scaloni a declarat că Argentina nu se confruntă cu probleme de efectiv, înaintea duelului cu Mexic, toţi jucătorii fiind refăcuţi complet. Selecţionerul sud-americanilor a mai mărturisit că Lionel Messi s-a antrenat normal, fără a avea probleme fizice.

Reclamă 4 / 0/3

„Messi s-a antrenat și chiar a făcut-o bine. Nu toată lumea a fost pe teren pentru că cei care au jucat în primul meci au făcut recuperare. Este bine și cu siguranță nu vom avea probleme fizice. Toți jucătorii sunt bine.

Primul meci a afectat echipa, însă am văzut o reacție imediată. Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să ridicăm capul și sunt sigur că echipa va reuși asta. E posibil să apară schimbări în echipă, vom face o analiză”, a declarat Lionel Scaloni, conform globo.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și