Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, driblingul Cupei Mondiale! L-a umilit pe cel mai bun fundaș al Croației! Fază de geniu

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 22:54

Reclamă
CM 2022 | Lionel Messi, driblingul Cupei Mondiale! L-a umilit pe cel mai bun fundaș al Croației! Fază de geniu

Lionel Messi right winger of Argentina and Paris Saint-Germain and Josko Gvardiol centre-back of Croatia and RB Leipzig compete for the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 semi final match between Argentina and Croatia at Lusail Stadium on December 13, 2022 in Lusail City, Qatar. Argentina v Croatia: Semi Final - FIFA World Cup Qatar 2022, Lusail City - 13 Dec 2022,Image: 744416624, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no

Lionel Messi a reușit cel mai tare dribling al Cupei Mondiale 2022 în semifinala Argentina – Croația, în fața lui Josko Gvardiol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, aflat în flancul drept, a pătruns în careul Croației și l-a întors pe Gvardiol pe toate părțile pe cel mai lăudat fundaș de la această Cupă Mondială.

CM 2022 | Lionel Messi, dribling incredibil în fața lui Josko Gvardiol

Gvardiol n-a reușit să-l oprească pe Messi, care s-a întors incredibil cu spre poarta adversă, deși fundașul croat era lipit de spatele său. Starul argentinian i-a pus ulterior mingea pe tavă lui Julian Alvarez, care a înscris golul al treilea al sud-americanilor.

Cu assist-ul pentru golul lui Alvarez, Messi a ajuns la nouă assist-uri la Mondial. Alături de cele 11 goluri, veteranul de 35 de ani a devenit jucătorul cu cele mai multe contribuții din istoria Cupei Mondiale.

Reclamă

Lionel Messi este UNIC! Ce recorduri a spulberat în Argentina – Croația

Lionel Messi este unic și a dovedit-o și în Argentina – Croația, meci din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A marcat din noi și s-a aflat ce recorduri a spulberat atacantul de 35 de ani.

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

Gol incredibil reușit de Julian Alvarez în Argentina – Croația

Julian Alvarez a reușit un gol incredibil în meciul Argentina – Croația, din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 34, Julian Alvarez a primit o minge de la Messi la mijlocul terenului și nu s-a mai oprit până în poartă. Atacantul lui Manchester City a profitat și de două erori în defensiva croaților.

Juranovic și Borna Sosa au luftat pe rând încercând să-l blocheze pe Alvarez. Vârful de 22 de ani a trecut direct prin apărarea adversă și l-a învins pe Livakovic cu un șut din cinci metri.

A fost al treilea gol reușit de Julian Alvarez la Cupa Mondială 2022. A mai înscris în duelul cu Polonia, din grupe, și în meciul cu Australia, din optimi.

32 de milioane de euro este cota lui Julian Alvarez, conform transfermarkt.com. A ajuns la Manchester City în vara trecută, de la River Plate, pentru 22 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și