Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, gol spectaculos în Argentina – Mexic! Starul argentinian a egalat recordul lui Diego Maradona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 22:42

CM 2022 | Lionel Messi, gol spectaculos în Argentina – Mexic! Starul argentinian a egalat recordul lui Diego Maradona

Lionel Messi, gol spectaculos în Argentina - Mexic

Lionel Messi, într-un meci pentru Argentina / Profimedia

Lionel Messi la reușit un gol spectaculos în meciul Argentina – Mexic, din grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Starul argentinian a egalat un record deținut de Diego Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără faze de poartă, Argentina a spart blocul defensiv al Mexicului grație geniului lui Lionel Messi. Veteranul de 35 de ani a prins un balon la 20 de metri de poarta adversă și a șutat imparabil, în plasa laterală.

CM 2022 | Lionel Messi, gol spectaculos în Argentina – Mexic

A fost a doua reușită a lui Messi la Cupa Mondială din Qatar, după cel cu Arabia Saudită din prima etapă, când a înscris din penalty.

De altfel, „La Pulga” a marcat 12 goluri în ultimele sale șase apariții pentru naționala Argentinei.

Reclamă

Argentina e obligată să o învingă pe Mexic, ca să păstreze șanse la calificarea în optimile de finală.

Lionel Messi a egalat un record al lui Diego Maradona

Tot în partida cu Mexic, Lionel Messi a bifat meciul cu numărul 21 pentru Argentina la Cupa Mondială. Tot atâtea are și marele Diego Maradona.

Dacă va ajunge în finală, Messi îl poate depăși deținătorul recordului all-time de meciuri la Mondial, Lothar Matthaus, care are 25 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi se află la a cincea Cupă Mondială din carieră. A jucat pentru prima dată în 2006, când a bifat 3 meciuri, apoi a evoluat de 5 ori la turneul final din 2010, disputat în Africa de Sud și apoi a strâns 7 partide în 2014, la Mondialul din Brazilia.

Argentina – Mexic. Istvan Kovacs e arbitru de rezervă

Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Argentina şi Mexic. Centralul român e arbitru de rezervă la confruntarea decisivă a lui Lionel Messi, de la Campionatul Mondial din Qatar. Tot din postura de arbitru de rezervă, Istvan Kovacs a mai fost prezent la duelurile Qatar – Ecuador şi Uruguay – Coreea de Sud, din prima etapă a grupelor turneului final.

Istvan Kovacs bifează al treilea meci din postura de arbitru de rezervă, la Campionatul Mondial din Qatar. Partida dintre Argentina şi Mexic îl are la centru pe italianul Daniele Orsato, arbitru care va fi ajutat de brigada sa formată din Ciro Carbone şi Alessandro Giallatini.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și