Închide meniul
Foto

CM 2022 | Lionel Messi, imagini fabuloase după Argentina – Australia 2-1. Bucurie nebună alături de fani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 23:14

CM 2022 | Lionel Messi, imagini fabuloase după Argentina – Australia 2-1. Bucurie nebună alături de fani

Lionel Messi, bucurie nebună după Argentina - Australia 2-1

Captură TVR 1

Lionel Messi, imagini fabuloase după Argentina – Australia 2-1. Starul argentinian a fost în extaz după ce s-a calificat cu naţionala „pumelor” în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a reuşit să marcheze primul său gol în fazele eliminatorii la un Campionat Mondial. Starul argentinian a deschis scorul la meciul 1000 jucat. Messi l-a depăşit şi pe Maradona la numărul de goluri marcate la un Campionat Mondial.

Lionel Messi, imagini fabuloase după Argentina – Australia 2-1

Messi a ajuns la 9 goluri marcate la un Mondial, cu unul mai mult decât Maradona. Messi a fost în culmea fericirii la finalul partidei. A fost numai zâmbet şi s-a bucurat ca un copil alături de fani şi de coechipieri. Messi a fost din nou şef de galerie.

Lionel Messi, primul gol din carieră în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial

Lionel Messi a ajuns astfel la 9 goluri marcate la Campionatele Mondiale, cu o singură reuşită peste legendarul Diego Maradona. Primul în acest clasament este Gabriel Batistuta, care are 10 reuşite la turneele finale mondiale pentru naţionala „pumelor”.

De asemenea, golul reuşit împotriva Australiei, din optimile Campinatului Mondial din Qatar, este primul din cariera lui Lionel Messi în fazele eliminatorii ale turneelor mondiale. Starul de la PSG se află la a cincea participare la o competiţie finală mondială, şi totuşi până acum a marcat doar în faza grupelor.

Reclamă

Lionel Messi, plecăciune în fața lui Diego Maradona, după Polonia – Argentina 0-2

Lionel Messi a avut un mesaj superb pentru Diego Maradona după meciul Polonia – Argentina 0-2 de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, în urma căruia sud-americanii s-au calificat în optimile turneului.

Messi a devenit fotbalistul argentinian cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (22), depăşindu-l pe idolul său Diego Maradona, după succesul în faţa Poloniei.

„Am aflat acest lucru de curând, nu ştiam. Este o bucurie pentru mine să pot continua să obţin astfel de recorduri. Cred că Diego ar fi foarte fericit pentru mine, pentru că mereu mi-a arătat multă afecţiune, a fost mereu fericit când lucrurile au mers bine pentru mine”, a declarat Messi la finalul meciului de miercuri, citat de agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Argentinei, care a ratat un penalty chiar înainte de pauză, s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale în faţa polonezilor.

„Ne-am atins primul obiectiv, care a fost să ieşim din această grupă, după ce am început aşa cum am făcut-o (înfrângere în faţa Arabiei Saudite, scor 1-2 – n.red). Am fost foarte frustrat că am ratat penalty-ul, pentru că ştiam că un gol poate schimba tot jocul, că pe poate face să joci altfel. Dar cred că după penalty-ul pe care l-am ratat echipa a ieşit mai puternică”, a mai spus starul argentinian.

„Cei de pe bancă m-au încurajat şi cred că am făcut un meci grozav, un joc frumos. După primul gol, totul a mers aşa cum ne-am dorit. Am reînceput să facem ceea ce am făcut de atâta timp şi ceea ce am încercat să facem de la începutul Cupei Mondiale, dar nu am putut din diverse motive. Însă faptul că am reuşit să o facem astăzi ne dă încredere pentru viitor”, a asigurat Messi

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și