Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, în „război” cu Louis van Gaal! Ce i-a spus după Olanda – Argentina, când s-a dus „glonț” spre el

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 18:06

CM 2022 | Lionel Messi, în „război cu Louis van Gaal! Ce i-a spus după Olanda – Argentina, când s-a dus „glonț spre el

Argentina a eliminat Olanda în sferturile Campionatului Mondial

Argentina a eliminat Olanda în sferturile Campionatului Mondial / Profimedia

Lionel Messi s-a aflat în „război” cu Louis van Gaal, la finalul meciului Olanda – Argentina 2-2 (3-4 d.l.d.), din sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Spiritele s-au încins teribil spre finalul partidei, iar starul sud-american s-a dus „glonț” către Van Gaal, cel care între timp a anunțat că va părăsi naționala Olandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a fost extrem de furios și nu l-a iertat pe Van Gaal pentru o declarație făcută înaintea meciului „de foc” din Qatar.

CM 2022 | Lionel Messi a fost în „război” cu Louis van Gaal!

Lionel Messi a avut o nouă prestație de vis, reușind un gol și un assist împotriva Olandei. După golul înscris în minutul 73, din penalty, căpitanul naționalei „Pumelor” și-a pus mâinile la urechi și a privit direct către Louis van Gaal.

Messi l-a „taxat” pe selecționerul Olandei și la finalul meciului, când jucătorii și staff-urile celor două naționale s-au aflat la un pas de bătaie pe teren.

În acele momente „explozive”, presărate cu îmbrânceli și vorbe grele aruncate, Lionel Messi s-a dus direct către Van Gaal și s-a răzbunat pentru declarația olandezului de dinaintea meciului.

Reclamă

„În 2014, Messi nici n-a atins mingea, el nu poate fi considerat un lider”, a spus Louis van Gaal, înainte de Olanda – Argentina, referitor la meciul din semifinalele Cupei Mondiale din Brazilia.

Replica lui Messi a venit aseară, după ce Argentina a eliminat naționala batavă:

„Acum nu mai vorbești?”, i-a transmis Lionel Messi lui Louis van Gaal, potrivit Corriere Dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Edgar Davids, asistentul lui Louis Gaal, a intervenit și l-a calmat pe Messi, pentru ca nu cumva să escaladeze conflictul cu selecționerul Olandei.

Lionel Messi l-a umilit pe Wout Weghorst, după Olanda – Argentina: „La ce te uiți, prostule?”

Lionel Messi a avut o reacție incredibilă și la adresa lui Wout Weghorst. Starul „pumelor” a răbufnit la adresa autorului „dublei” Olandei.

Chiar atunci când a intrat în direct pentru a oferi primele declarații, după calificarea Argentinei, Messi și-a ieșit din minți. L-a jignit pe Weghorst în momentul în care atacantul lui Beșiktaș s-a apropiat de el.

La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, a spus Messi.

Jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

Reclamă

După ce s-a calmat, starul lui PSG a venit cu lămuriri. L-a atacat și pe selecționerul Olandei, Van Gaal.

Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. A început să provoace, să se ciocnească de noi, să ne spună lucruri și cred că așa ceva nu face parte din fotbal. Eu respect pe toată lumea, dar îmi place ca și ei să mă respecte. Cred că antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi„, a precizat Messi.

Lionel Messi a contribuit din plin la victoria Argentinei. A reușit un gol și o pasă de gol fabuloasă. Mai mult, a fost și cel care a executat cu succes prima lovitură de departajare a „Pumelor”.

Recomandări
  • Lionel Messi, în „război” cu Louis van Gaal
  • Ce i-a spus la finalul meciului Olanda – Argentina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și