Închide meniul
UPDATE

CM 2022 | Neymar s-a accidentat în partida cu Serbia şi a plâns pe banca de rezerve. Este în pericol să rateze restul turneului. Primul verdict

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 23:37

CM 2022 | Neymar s-a accidentat în partida cu Serbia şi a plâns pe banca de rezerve. Este în pericol să rateze restul turneului. Primul verdict

Neymar s-a accidentat în Brazilia - Serbia

Neymar, după ce s-a accidentat în Brazilia - Serbia/ Profimedia

  • Neymar s-a accidentat în Brazilia – Serbia
  • Starul sud-american, în pericol să rateze restul turneului

Neymar s-a accidentat în partida dintre Brazilia şi Serbia, din prima etapă a grupelor Campionatului Mondial din Qatar. Starul de la PSG a fost surprins în lacrimi pe banca de rezerve, după ce a fost înlocuit de selecţionerul Tite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a fost unul dintre cei mai faultaţi jucători în timpul partidei cu Serbia. Starul de la PSG a suferit o accidentare, după faultul teribil comis de Nikola Milenkovic.

Update: Confirm primelor informaţii, Neymar ar fi suferit o entorsă. Nu se cunosc, însă, date suplimentare legate de accidentarea brazilianului.

Reclamă

Panică în Brazilia, după succesul cu Serbia! Neymar, în pericol să rateze următoarele meciuri din cauza unei accidentări

Neymar a părăsit terenul în minutul 79, fiind înlocuit de Antony. Starul de la PSG a fost surprins ulterior plângând pe banca de rezerve, fiind înconjurat de coechipieri. Imediat după meci, au apărut fotografii în presa din Brazilia care surprind piciorul extrem de umflat al starului sud-american.

Reclamă

Brazilianul a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fault după care s-a resimţit puternic. În ciuda contactului teribil, sârbul nu a fost sancţionat de către centralul iranian al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

O posibilă accidentare a lui Neymar ar fi o lovitură pentru Brazilia, echipă care este favorită pentru cucerirea trofeului mondial. Selecao şi-a depus candidatura pentru câştigarea turneului final, după o prestaţie de vis în partida de debut, cu Serbia. Sud-americanii s-au impus cu 2-0, după „dubla” reuşită de Richarlison.

Neymar, la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia! Execuţia fabuloasă a starului brazilian

Neymar a fost la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia. În minutul 13, Neymar a executat incredibil un corner de pe partea stângă a atacului brazilian.

Neymar a fost la un pas de golul campionatului Mondial. Minutul 13 al partidei cu Serbia putea să fie cu noroc pentru starul brazilian.

Neymar a executat surprinzător un corner. Mingea se ducea perfect, însă portarul Serbiei, V. Milinkovic-Savic, a fost atent şi a reuşit să respingă de sub bara transversală.

Brazilia, marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale

Brazilia este marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale. Ultima echipă sosită în Qatar are o cotă de 4.50 la adjudecarea trofeului, care ar fi al şaselea din istoria Selecao.

Înaintea startului Campionatului Mondial, Argentina lui Lionel Messi era a doua pe lista specialiştilor, cu o cotă de 6.25. Chiar dacă l-a pierdut pe Karim Benzema, Franţa încheie podiumul favoritelor, cu o cotă de 8. Anglia (9.50), Spania (10) şi Germania (12) sunt şi ele printre echipele cotate cu şanse reale.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo avea o cotă de 15 pentru un prim titlu mondial din istoria lusitanilor. Costa Rica şi Arabia Saudită au cele mai mici şanse la triumful suprem, cu o cotă de 1.000.

Reclamă

Kylian Mbappe este considerat favorit să obţină Gheata de Aur a competiţiei, cu o cotă de 9. Neymar şi Messi, colegii săi de la PSG, sunt următorii pe listă, cu cote de 10, respectiv 11. Cristiano Ronaldo are şi el cotă 20.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Fotbal • 21 mart., 9:30
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona