Închide meniul

CM 2022 | Neymar, la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia! Execuţia fabuloasă a starului brazilian

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2022, 21:32

CM 2022 | Neymar, la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia! Execuţia fabuloasă a starului brazilian

Neymar, mesaj impresionant

Profimedia

Neymar, la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia. În minutul 13, Neymar a executat incredibil un corner de pe partea stângă a atacului brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a fost la un pas de golul campionatului Mondial. Minutul 13 al partidei cu Serbia putea să fie cu noroc pentru starul brazilian.

Neymar, la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia

Neymar a executat surprinzător un corner. Mingea se ducea perfect, însă portarul Serbiei, V. Milinkovic-Savic, a fost atent şi a reuşit să respingă de sub bara transversală.

Video AICI cu execuţia fabuloasă a lui Neymar

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Neymar a transmis un mesaj de luptă, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la PSG a declarat că va da totul pe teren în timpul turneului final, care ar putea fi ultimul din cariera sa.

Reclamă

Neymar s-a declarat pregătit de Cupa Mondială din Qatar, şi susţine că va presta un joc de totul sau nimic. Brazilianul a făcut şi un anunţ îngrijorător, şi susţine că turneul final ce va debuta la sfârşitul acestei luni ar putea fi ultimul din cariera sa, având în vedere că selecţionerul Tite va fi schimbat.

„Voi juca de parcă e ultima. Vorbesc mereu cu tatăl meu, îmi spune să joc fiecare merci de parcă ar fi ultimul, pentru că nu știu ce se poate întâmpla mâine.

Nu pot garanta că voi mai participa la altă Cupă Mondială, sincer nu știu. Poate va mai fi alta, poate nu. Depinde.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi o schimbare a selecționerului și nu știu dacă noului antrenor îi va plăcea de mine”, a declarat Neymar, pentru ESPN.

Brazilia, marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale

Brazilia este marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale. Ultima echipă sosită în Qatar are o cotă de 4.50 la adjudecarea trofeului, care ar fi al şaselea din istoria Selecao.

Înaintea startului Campionatului Mondial, Argentina lui Lionel Messi era a doua pe lista specialiştilor, cu o cotă de 6.25. Chiar dacă l-a pierdut pe Karim Benzema, Franţa încheie podiumul favoritelor, cu o cotă de 8. Anglia (9.50), Spania (10) şi Germania (12) sunt şi ele printre echipele cotate cu şanse reale.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo avea o cotă de 15 pentru un prim titlu mondial din istoria lusitanilor. Costa Rica şi Arabia Saudită au cele mai mici şanse la triumful suprem, cu o cotă de 1.000.

Kylian Mbappe este considerat favorit să obţină Gheata de Aur a competiţiei, cu o cotă de 9. Neymar şi Messi, colegii săi de la PSG, sunt următorii pe listă, cu cote de 10, respectiv 11. Cristiano Ronaldo are şi el cotă 20.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și