Închide meniul

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj de luptă după Spania – Germania 1-1: „Suntem pe primul loc! Încrederea e maximă”

Viviana Moraru Publicat: 27 noiembrie 2022, 23:51

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj de luptă după Spania – Germania 1-1: „Suntem pe primul loc! Încrederea e maximă

Luis Enrique, prima reacţie după Spania - Germania 1-1

Luis Enrique, în timpul partidei dintre Germania şi Spania / Profimedia

Luis Enrique a transmis un mesaj de luptă, după ce Spania a remizat cu Germania, scor 1-1. Selecţionerul ibericilor susţine că încrederea echipei sale este la cote înalte, chiar dacă nu au reuşit să iasă învingători şi din a doua partidă de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a remizat cu Germania, într-un meci din etapa a doua a grupei E, de la Campionatul Mondial din Qatar. Ibericii au deschis scorul prin Alvaro Morata, însă naţionala lui Hansi Flick a egalat prin Niclas Fullkrug.

Luis Enrique, mesaj de luptă după Spania – Germania 1-1

Luis Enrique a comentat rezultatul obţinut de Spania, în derby-ul „de foc” din Qatar. Selecţionerul ibericilor a mărturisit că va revedea meciul mâine, pentru a analiza greşelile comise de jucătorii săi.

Reclamă

Totodată, tehnicianul şi-a lăudat elevii pentru atitudinea arătată în teren, şi susţine că pentru ultimul meci din grupă, partida decisivă cu Japonia, încrederea este la cote uriaşe.

„Când voi revedea meciul, îmi va plăcea mai mult decât în momentul acesta. Dacă în primele două zile îmi spuneai că vom fi lideri, şi că vom depinde de noi să ne calificăm, aş fi semnat pe o foaie asta!

Reclamă

Am văzut o primă repriză mai bună, dar pe tot parcursul meciului ne-a lipsit puţin încrederea, încrederea că am putea să facem mai multe daune Germaniei. Ei au intrat pe principiul „totul sau nimic”, şi noi nu am fost capabili să controlăm meciul. Cu toate acestea, echipa a fost ambiţioasă şi voi fi mulţumit când voi revedea meciul mâine.

Încercăm să nu facem greşeli, dar în fotbal se întâmplă. Mi-a plăcut atitudinea pe care am avut-o şi intenţia de a controla jocul. Vom merge la ultimul meci fără să speculăm şi vom câştiga, pentru a fi primii în grupă.

Suntem pe primul loc. Încredere maximă în ceea ce face şi în cum facem”, a declarat Luis Enrique, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Graţie remizei cu Germania, Spania rămâne pe primul loc în Grupa E, cu 4 puncte. Pentru un bilet în optimi, ibericii se vor duela în ultima rundă cu Japonia, în timp ce Germania va încerca să învingă Costa Rica pentru a evita ruşinea unei eliminări premature de la Cupa Mondială din Qatar.

Alvaro Morata, statistici impresionante după golul marcat în Spania – Germania 1-1

Alvaro Morata este într-o formă de zile mari la Campionatul Mondial 2022. Atacantul de 30 de ani are statistici impresionante după golul marcat în Spania – Germania, meciul şoc din Grupa E.

Morata a fost lăsat pe bancă de Luis Enrique până în minutul 54, când l-a înlocuit pe Ferran Torres. Atacantul lui Atletico Madrid nu a avut nevoie de mult timp până să dea lovitura şi să deschidă scorul.

În minutul 62, Morata a primit mingea de la Jordi Alba şi a şutat năprasnic, fără să-i dea vreo şansă lui Manuel Neuer. A înscris golul cu numărul 29 în tricoul „La Roja”. L-a egalat astfel pe Fernando Hierro, cel care ocupa locul 5 în topul golgheterilor naţionalei Spaniei. Lider detaşat este David Villa, cu 59 de reuşite.

Alvaro Morata marcase şi în victoria fabuloasă a Spaniei cu Costa Rica, scor 7-0. Acum, a devneit al 6-lea jucător care înscrie, din postura de rezervă, în meciuri consecutive de la Campionatul Mondial.

Mai mult decât atât, Morata a ajuns la opt goluri la turneele finale de Campionat Mondial şi Campionat European. Din naţionala Spaniei, este depăşit de numai doi jucători: David Villa (13) şi Fernando Torres (9).

După golul marcat în poarta Germaniei, Alvaro a ajuns la nu mai puţin de 61 de goluri înscrise, în total, la toate reprezentativele Spaniei, de la debutul la U17. L-a egalat astfel pe legendarul Raul.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Fotbal extern • 11 mart., 16:49
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco - PSG
Ligue 1 • 2 mart., 21:57
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco - PSG
Ligue 1 • 2 mart., 8:27
“S-a purtat ca un copil!” Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco – PSG
Kylian Mbappe n-a mai păţit asta din 2022! Decizia luată de Luis Enrique
Ligue 1 • 25 feb., 21:58
Kylian Mbappe n-a mai păţit asta la PSG din 2022! Decizia luată de Luis Enrique. „Trebuie să ne obişnuim să jucăm fără el”