Închide meniul

CM 2022 | Luis Enrique, noi declaraţii tulburătoare despre fiica sa care ar fi împlinit 13 ani în ziua meciului cu Germania: „Ne amintim mereu de ea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 11:17

CM 2022 | Luis Enrique, noi declaraţii tulburătoare despre fiica sa care ar fi împlinit 13 ani în ziua meciului cu Germania: „Ne amintim mereu de ea!

Luis Enrique, declaraţii tulburătoare despre fiica sa

Profimedia

Luis Enrique, noi declaraţii tulburătoare despre fiica sa care ar fi împlinit 13 ani în ziua meciului cu Germania. Selecţionerul Spaniei a spus că a fost o zi specială pentru familia sa. Spania şi Germania au terminat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui, Xana, ar fi împlinit  ieri 13 ani, dacă nu ar fi pierdut lupta cu o boală incurabilă. În 2019, la doar 9 ani, Xana își pierdea viața. Acum, Luis Enrique a venit cu un mesaj emoționant pentru familia sa, chiar dacă se află în Qatar, unde pregătește marele meci cu Germania.

Luis Enrique, noi declaraţii tulburătoare despre fiica sa care ar fi împlinit 13 ani în ziua meciului cu Germania

A fost o zi specială pentru mine și pentru familia mea. Nu o mai avem fizic pe fata noastră alături de noi, dar este prezentă în fiecare zi. Ne amintim mereu de ea, râdem și ne gândim cum ar fi reacționat în fiecare situație pe care o experimentăm.

Reclamă

Așa merge viața. Nu este doar despre lucruri frumoase și finaluri fericite, este și despre să știi să manageriezi momente de genul acesta„, a declarat Luis Enrique la conferința de presă susţinută după partida cu Germania.

2019 a fost un an teribil pentru Luis Enrique. El s-a retras temporar din funcția de selecționer, pentru a fi aproape de familie. Dintr-un mare respect, presa și federația nu au dezvăluit drama prin care trecea. A făcut-o el, în cea mai grea zi a vieții sale.

Reclamă

Mesajul lui Luis Enrique, din 2019

„Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia. Odihneşte-te în pace, Xanita”, a scris Enrique.

Luis Enrique, mesaj de luptă după Spania – Germania 1-1

Luis Enrique a transmis un mesaj de luptă, după ce Spania a remizat cu Germania, scor 1-1. Selecţionerul ibericilor susţine că încrederea echipei sale este la cote înalte, chiar dacă nu au reuşit să iasă învingători şi din a doua partidă de la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Spania a remizat cu Germania, într-un meci din etapa a doua a grupei E, de la Campionatul Mondial din Qatar. Ibericii au deschis scorul prin Alvaro Morata, însă naţionala lui Hansi Flick a egalat prin Niclas Fullkrug.

„Când voi revedea meciul, îmi va plăcea mai mult decât în momentul acesta. Dacă în primele două zile îmi spuneai că vom fi lideri, şi că vom depinde de noi să ne calificăm, aş fi semnat pe o foaie asta!

Am văzut o primă repriză mai bună, dar pe tot parcursul meciului ne-a lipsit puţin încrederea, încrederea că am putea să facem mai multe daune Germaniei. Ei au intrat pe principiul „totul sau nimic”, şi noi nu am fost capabili să controlăm meciul. Cu toate acestea, echipa a fost ambiţioasă şi voi fi mulţumit când voi revedea meciul mâine.

Încercăm să nu facem greşeli, dar în fotbal se întâmplă. Mi-a plăcut atitudinea pe care am avut-o şi intenţia de a controla jocul. Vom merge la ultimul meci fără să speculăm şi vom câştiga, pentru a fi primii în grupă.

Suntem pe primul loc. Încredere maximă în ceea ce face şi în cum facem”, a declarat Luis Enrique, citat de marca.com.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” 16:34 NEWS ALERTCosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi 16:07 „Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!” 15:48 Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Fotbal extern • 11 mart., 16:49
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco - PSG
Ligue 1 • 2 mart., 21:57
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco - PSG
Ligue 1 • 2 mart., 8:27
“S-a purtat ca un copil!” Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco – PSG
Kylian Mbappe n-a mai păţit asta din 2022! Decizia luată de Luis Enrique
Ligue 1 • 25 feb., 21:58
Kylian Mbappe n-a mai păţit asta la PSG din 2022! Decizia luată de Luis Enrique. „Trebuie să ne obişnuim să jucăm fără el”