Închide meniul

CM 2022 | Luis Suarez, mesaj emoționant pentru Lionel Messi: „Nu te saturi niciodată să arăți că ești cel mai bun din lume”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2022, 23:39

CM 2022 | Luis Suarez, mesaj emoționant pentru Lionel Messi: „Nu te saturi niciodată să arăți că ești cel mai bun din lume

Luis Suarez, mesaj emoționant pentru Lionel Messi

Luis Suarez este bun prieten cu Lionel Messi / Instagram

Luis Suarez a avut un mesaj emoționant pentru Lionel Messi după meciul Argentina – Croația, scor 3-0, din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Fostul coechipier al lui Messi de la Barcelona l-a aplaudat la scenă deschisă pe bunul său prieten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suarez e convins că nu mai trebuie pusă întrebarea cine este cel mai bun jucător din lume. Atacantul ajuns la Nacional l-a felicitat pe Messi pentru prestația magică cu care le-a calificat pe „pume” în finală.

Luis Suarez, mesaj emoționant pentru Lionel Messi după Argentina – Croația 3-0

Luis Suarez a avut o reacție virală pe contul său de Instagram.

Nu te saturi niciodată să arăți că ești cel mai bun din lume. Lăsați lumea întreagă să se ridice și să aplaude pentru tot ceea ce acest băiat, Lionel Messi, dă fotbalului! Impresionant, prietene„, a scris Luis Suarez imediat după Argentina – Croația 3-0.

Luis Suarez
Luis Suarez e convins că Lionel Messi este cel mai bun jucător din lume

Pe Stadionul Lusail, Argentina a deschis scorul în minutul 33, după un penalti acordat pentru contactul dintre Livakovic şi Julian Alvarez. A transformat Messi, impecabil, pentru 1-0. În minutul 38, Messi i-a pasat lui Julian Alvarez care nu a putu fi oprit în drumul spre gol de Brozovic, Sosa sau Juranovic şi a fost 2-0 la pauză.

Reclamă

Al treilea gol al meciului a fost marcat de Julian Alvarez, în minutul 69, după ce Messi l-a ridiculizat pe Gvardiol şi a pasat direct în faţa porţii. Argentina s-a impus cu 3-0 și va juca finala Campionatului Mondial 2022. A fost desemnat MVP-ul partidei.

Este foarte emoționant să văd toate lucrurile acestea, multe lucruri îmi trec prin cap… Oamenii, familiile noastre… Pe tot parcursul Cupei Mondiale a fost ceva incredibil. Vom juca ultimul meci, ceea ce ne-am dorit. M-am bucurat foarte mult de când am ajuns la această Cupă Mondială. Le cerem oamenilor să aibă încredere în noi, pentru că știm cine suntem. Echipa asta este nebună!”, a spus Lionel Messi, citat de TyC Sports.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, driblingul Cupei Mondiale

Lionel Messi a reușit cel mai tare dribling al Cupei Mondiale 2022 în semifinala Argentina – Croația, în fața lui Josko Gvardiol.

Messi, aflat în flancul drept, a pătruns în careul Croației și l-a întors pe Gvardiol pe toate părțile pe cel mai lăudat fundaș de la această Cupă Mondială.

Gvardiol n-a reușit să-l oprească pe Messi, care s-a întors incredibil cu spre poarta adversă, deși fundașul croat era lipit de spatele său. Starul argentinian i-a pus ulterior mingea pe tavă lui Julian Alvarez, care a înscris golul al treilea al sud-americanilor.

Cu assist-ul pentru golul lui Alvarez, Messi a ajuns la nouă assist-uri la Mondial. Alături de cele 11 goluri, veteranul de 35 de ani a devenit jucătorul cu cele mai multe contribuții din istoria Cupei Mondiale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și