Închide meniul

CM 2022 Luka Modric a făcut praf arbitrajul din meciul Argentina – Croația 3-0. Mesaj pentru Messi și naționala ”Pumelor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 decembrie 2022, 8:54

CM 2022 Luka Modric a făcut praf arbitrajul din meciul Argentina – Croația 3-0 și a avut un mesaj clar pentru Lionel Messi și colegii săi, pe care a ținut să-i felicite după calificarea în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, veteranul de 37 de ani e sigur că arbitrul Daniele Orsato a greșit atunci când a acordat penalty la duelul dintre Alvarez și Livakovic, fază în urma căreia Messi a deschis scorul.

CM 2022 Luka Modric a făcut praf arbitrajul din meciul Argentina – Croația 3-0

”Am început bine, am controlat jocul. Apoi au venit acel corner pe care nu ni l-a dat arbitrul și penalty-ul, care nu a fost. S-a schimbat totul. Argentinianul șutează și se ciocnește de portarul nostru, nu poți da penalty.

Această decizie a schimbat total dinamica jocului. Dar nu mai putem schimba nimic acum, trebuie să ne redresăm și să încercăm să câștigăm jocul următor. Suntem triști, voiam să fim într-o altă finală, dar trebuie să felicităm Argentina. Nu a fost să fie”, a spus Modric, citat de sport.es.

Luka Modric, în lacrimi după Argentina – Croaţia 3-0

Luka Modric a fost surprins în lacrimi, după ce Croaţia a fost eliminată de Argentina de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la Real Madrid a oferit imagini emoţionante, la ultima participare a sa la un turneu final mondial.

Reclamă

Luka Modric nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după fluierul final din semifinala Campionatului Mondial. Starul de la Real Madrid a fost titular în partida cu Argentina, însă a fost înlocuit în minutul 80 cu Lovro Majer.

Imediat după fluierul final, Luka Modric şi-a dat frâu liber emoţiilor şi a început să plângă pe banca de rezerve. Mijlocaşul a fost consolat de către coechipieri, dar şi de către Angel di Maria, fostul coleg de la Real Madrid.

Chiar dacă Croaţia a fost eliminată de la Campionatul Mondial, Luka Modric a avut o prestaţie de excepţie, fiind “motorul” naţionalei sale. Mijlocaşul de la Real Madrid a reuşit o performanţă de excepţie, reuşind să se califice în a doua semifinală de Cupă Mondială la rând.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și